Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ponad 17 tematów qwertyp ... |
na zakrety :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ponad 17 tematów qwertyp ... |
sa ludzie i KRETYNI!!!
|
|
mozna albo po miescie sie pokrecic
|
|
Przychylam się do wersji Don Cretino, ale wg mnie jest AFFECTION raczej:) Swoją drogą boski kawałek!!! Dzięki za troszkę radości tego pięknego słonecznego poranka:))
|
|
Fajna historyjka z obrazkami :) Ps. bardzo sympatyczna koleżanka na 1 zdjęciu :)
|
|
W końcu jakiś ciekawy temat na forum......
|
|
Panowie i panie nie wiem czy ktos z was kojazy program na TVP "Było nie mineło" dla niekojazcych przedstawie Starsi panowie maja swoja ekipe i jeżdzą po polsce odkrywajac rózne historyczne zagadki. Wiadomo że dla naszego ratusza ta sytuacja widocznie nie jest atrakcyjna, bo nikt o tym nie pomysli , że jesli udałoby się znaleśc owe kanały i przygotować odpowiednią baze to niedość że byłabyto fantastyczna kopalnia historyczna to jeszcze atrakcja dla turystów na skale POLSKI ! a ludzie tym napewno są zainteresowani, bo bardzo często można spotkac obce rejestracje na Fortach w Piątnicy Wracając do sedna sprawy może zainteresować ten program naszym lokalnym tematem, dysponują swietnym sprzętem mają chęci ? co wy na to może komuś udałoby się napisać ładnego maila z ładnym przedstawieniem sprawy ? podaje namiary Kontakt Tel Redakcja Było nie Minęło +48 81 5324291 Bądz e-mail: bylo@tvp.pl
|
|
trackone , "liśka" zgodziła się na umieszczenie tutaj jej zdjęcia ?
|
|
teraz to wszyscy od razu nie wiadomo ile chcą zarabiać. pracować najlepiej do 16, soboty wolne już nie wspomnę o niedzielach. i żeby się tylko nie zmęczyć. jak ja zaczynałam pracę to się cieszyłam, że ją mam i pensja na początku mnie nie interesowała. chciałam zdobyć doświadczenie. zarabiałam 620 zl 5 lat temu. po roku dostałam umowę na czas nieokreślony a teraz na pieniążki i brak pracy nie narzekam. raczej na jej nadmiar. tak więc najpierw dajcie coś z siebie a później krzyczcie, że chcecie dobrze zarabiać. bez doświadczenia i kwalifikacji nikt majątku wam nie da
|
|
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odstąpie salę weselną na Małej Krasce na dnia 28.08.2010. Umowa spisana na 115zł od osoby w aneksie dopiska że cena może wzrosnąć maksymalnie do 7zł czyli za osobę 122zł/max Tel. 509 957 949, 507 037 197
|
|
Treść jest ukryta
|
|
pier*ol pier*ol ja posłucham
|