Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Brudziński i kultura z PiSuaru ... |
ja na pewno przybede:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Brudziński i kultura z PiSuaru ... |
pewnie do admerala biegną się skitrać
|
|
haha pijane dzieci w kocie? Sorry jeżeli masz 18lat, a wyglądasz jak 13latek, to inna sprawa, ale bądź pewny, że dziadek na 100% nie sprzeda alkoholu nieletnim! A na dzwonek się wchodzi, żeby zbyt wiele osób nie było jednocześnie. Pewnie masz uraz do kota bo przyszedłeś w dresie i dziadek Cię nie wpuścił. Albo zbiłeś szklanke i dostałeś szmate do sprzątania :P
|
|
bo teraz jest sezon na chlanie w sadku, a nie bieganie :D
|
|
Treść jest ukryta
|
|
no właśnie trzeba spoglądać nie co dalej jak czubek nosa, dobrze określiłeś :D haha
|
|
"~" Idealnie to określiłeś! Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
przy zakupie biletu powinni dorzucić paczkę kondonów, bo ginekoloszkowie się nie odpędzą od szalonych dziewic z gimnazjów :D
|
|
a ja gdzieś mam chyba pocztówki z takimi starymi widokami Łomży, mus poszukać :)
|
|
ja kiedys robilem magla znajoma mi wozila do ksiezyna jak sie nie myle dajesz swoja a oni od reki ci daja zregenerowana tak wiec nic nie musisz czekac :)
|
|
mam uraz jak widziałem małolata zarzyganego jak wyprowadzał za bramę, sam kiedyś tam byłem miałem z 17 lat z kumplami i koleżankami które miały po 15 - 19 lat i sprzedawał bez problemu, aby tylko się dorobić nie ważne czy na letnim czy nieletnim. Zbyt wiele osób tam nie chodzi, dzwonek jest po to żeby dziadzio mógł się czuć bezpieczniej, takie dzwonki zakłada się w burdelach, a nie w knajpach dlatego dzieci mają tam sexbude pod wpływem alko a szmetę jak by mi przyniósł to by nią wyrwał przez łeb.
|
|
O... I rzeczywiście jest autobus Suwałki Wrocław przez Łomżę:) W Łomży o 23.55 a we Wrocławiu o 9.35 rano
|
|
A jak Wam sie podobała dzisiejsza akcja Teraz Łomża jak sie podoba gazeta??
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |