Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak Wajda leczył z Powstania Warszawskiego. |
jw Pozdraiwam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak Wajda leczył z Powstania Warszawskiego. |
a kaczka dziwaczka nic nie piardnoł w mikrofon ? potępiać to i ja se mogę szatana co we mnie siedzi i chce wyjść odbytem a niech się tam pozarzynają w pizdziet wsie
|
|
oszalał :) dostać w dupę, a 10 lat to pewnie wolał bym te 2 oni tam nie pomagają tylko demoralizują
|
|
Ostatnio mi moja dentystka powiedziała, że NFZ wymyślił sobie, ze leczenie zębów ma byc albo całkowicie na NFZ czyli z czarną bezpłatną plombą, a jesli ktoś chce plombę biała to leczyć musi w całości prywatnie. Czyli nie tak jak było do tej pory, że można było dopłacic za białą plombę. Takos
|
|
Turboszyman - kretynie (skor nie umiesz rozmawiać bez używania inwektyw, to niech będzie - dostosuje się do ciebie) - normalna rodzina jest złożona z ojca i matki. Każda inna nie jest normalna. Poczytaj książki psychologiczne - rozejrzyj się wśród znajomych - osoby wychowywane np bez ojca mają poważne kłopoty w stworzeni szczęśliwego związku. Kasa większa był i jest. Przykład normalna rodzina - ojciec pracuje w Policji - zarabia 1250 zł, matka wychowuje dziecko. Dochód na osobę przekracza 300 zł zasiłku nie ma. Rodzina rozbita - ojciec zarabia 2000 zł, matka wychowuje dziecko. Matka z dzieckiem dostaną zasiłek, boe jest samotna. Po co promowac patologię? Pomoc należy się normalnym rodzinom. adam123 - no przecież o tym piszę - jak matka nie radzi sobie z życie to zabrać jej dziecko i dać kochającym rodzicom, którzy będą mogli je wychować na normalnego człowieka. Taka nieporadna matka może wychować tylko patologię. Koronny przykład - Róża (córka jednożębnego dziad i jednozębnej wyrodnej, chorej umysłowo matki). Miała szansę na normalne życie w rodzinie adopcyjnej, ale socjaliści oddali ją patologicznej rodzinie.
|
|
do milaszkiwicza on wam pomaże.
|
|
Pietrek bez obrazy ale akord to akord i nic tego nie zmieni i niema się czym fascynować, wolał bym klasyka albo bryczkę czy nawet fajnego tira ale nie zwykłego sedana w postaci passata, c-klasy, akorda, mazdy itd. takie jest moje zdanie, a honda jest całkiem fajnym wozidełkiem sam kiedyś jeździłem
|
|
Zastanów się czy warto otwierac kolejnego kebaba w łomży ich jest tu już w brut , może pieniadze warto zainwestować w co innego?
|
|
Pani dr. Radziszewska, przyjmuje na Porucznika Łagody k. sklepu Alex, dzisiaj przyjmuje w godzinach chyba od 13 do 18.
|
|
ja się nie ukrywam za monitorem tylko mój nick jest oficjalny a nie jakiś tam fred czy manfred. także ujawnij się jak jestes taki cwaniaczek
|
|
co tam mówili w tym programie? Mam nadzieje że nie było tych Zapchlonych Dziewic...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |