Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Teraz to już nic im nie grozi:) |
Dom „na końcu świata”... Jestem po rozwodzie, rozstałam się z mężem, bo był alkoholikiem, nie miałam gdzie się podziać – mówi Ewa, matka sześciorga dzieci. Od roku mieszka w Domu Samotnych Matek w Nieławicach koło Wizny. W ośrodku dach nad głową znalazło czterdzieścioro dwoje dzieci i ich dziewięć matek. Nadchodzi zima, a w Nieławicach brakuje opału, paliwa i odzieży dla maluchów. Przydałoby się też więcej jedzenia... Potrzebna pomoc Brakuje praktycznie wszystkiego…. Czy ktoś zajrzy na ten „koniec świata”? Urywek artykułu z dnia 27.10.2009r.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Teraz to już nic im nie grozi:) |
Ja słyszałem, że Łodzi rekrutacja jest wstrzymana. Tzn sprawnościówka to reczywiście może być po 2 tygodniach ale na MS sie podobno czeka ponad 6 miesięcy :)
|
|
Donald przyznam , że się postarałes ale intelektualnie wybacz wyszło ble ble ble. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
KATa ściągnijcie
|
|
WRe: Teraz to już nic im nie grozi:) |
adal też ogol :)
|
|
A ja po świętach na Krutynię Ico?. Narew to już wymarła rzeka, przez gospodarkę rybacką a raczej Legalne Kłusowanie Rybackie. pozdrawiam
|
|
Bimbo, jesteś ograniczony, bo jak inaczej można powiedzieć o tym co napisałeś o Czeczenii. Tam działa marionetkowy rząd, z szajbusem Kadyrowem, który za pomocą swych watażków terroryzuje społeczeństwo. Ja bym nie chciał mieć niby wolności, jak to było u nas za komuny i oni też mają prawo do swojego suwerennego państwa.
|
|
...Czesio,,,bananowe czy inne to kara powinna pomagać a nie wracać ,np jak w domu coś nie tak zrobiłeś i dostałeś od ojca to nadal też na złość robiłeś tak samo, na pewno dobrze już było i kary nie było.To co kosę komuś wsadzić bo on ma a ty nie masz ,szukaj pracy za granicą to tobie się materialnie polepszy. Za narkotyki powinna być wysoka kara bo to nam do życia nie jest potrzebne , ty zarabiasz morze na wygodę czy na przeżycie a drugiego zabijasz to jest nie ta droga, pozdrawiam nie mogę powiedzieć,że nie wiem ale wiem,że powiedzieć nie mogę
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |