Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
A jaki będzie scenariusz , kiedy inflacja skoczy |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: A jaki będzie scenariusz , kiedy inflacja skoczy |
caly problem polega na tym ze gdyby ta akcja zbierania podpisow byla naglosniona i ludzie by o tym wiedzieli to tych podpisow byloby znacznie wiecej! jednak to co mnie najbardziej dziwi w calej tej sprawie-to jest przedstawianie nas lomzyniakow jako rasistow i ksenofobow!!! osobiscie nie rozumiem jak mozna strach przed kims,obawy bezposredniego kontaktu z jakas grupa ludzi nazywac rasizmem!!! to mozna to tez odniesc np.do co poniektorych odmian muzyki i ludzi ktorzy jej sluchaja-zyja wedlug pewnych zasad,ubieraja sie inaczej.....itd. czy wtedy tez mowimy o rasizmie wobec tych ludzi??? nie rozumiem czemu media nie przedstawiaja sytuacji innych miast Polski-np.Bialegostoku ,Warszawy!!! myslicie ze tam ludzie nie maja obaw,nie czuja sie gorzej mijajac grupke mlodych pewnych siebie Czeczenow??? oczywiscie ze jest tak samo jak i u nas!!! tak jest w wielu miastach Polski!!!! tylko roznica jest taka ze w wiekszych miastach nie rzuca sie to tak w oczy!!! niestety Lomza jest malym miastem gdzie ludzie mijaja sie codziennie i juz znaja sie z widzenia!!! w Rzeszowie ta sytuacja z zamknieciem osrodka nie budzila takich kontrowersji-pytanie dlaczego???? czyzby Rzeszow byl mniej rasistowski i ksenofobiczny??? a moze to jest specjalnie naglasniane i stawianie Lomzy w tak negatywnym swietle??? pytanie dlaczego??? dlaczego o innych miastach nie bylo takich negatywnych,krytycznych opinii??? tu nie chodzi o rasizm lomzyniakow bo takowego moim zdaniem nie ma!!! ksenofobia to tez nie jest!!! ktos uzywa tych slow i nie zastanawia sie ze to nie o to chodzi w tym konflikcie. ktos inny je podlapuje i robi sie wieeelka sprawa.....tylko to dalej nie zmienia faktu ze ludzie odpowiedzialni za ta sytuacje nic z tym nie robia!!!
|
|
patrze coraz mniej osób zagląda tutaj chyba ;) pisałem 27marca :) zaraz lecę na lasek zobaczymy czy uda mi się coś lepiej...
|
|
na kaukazie jest kilka narodowości domagających się niepodległości od Rosji. A ta poprawność polityczna to czego miała by dotyczyć właściwie? Czeczenów? A kogo oni w świecie obchodzą... Co innego jeśli chodzi o żydów, tu jest prawdziwa poprawność polityczna posunięta do granic absurdu.
|
|
Przestańcie pisać już o tych 700 mieszkańcach bo żeby ta petycja byłą szerzej znana i bardziej dostępna mieszkańcom Łomży to by było 60700.
|
|
Donald wybacz ale w końcu mnie wkurzyłeś i powiem ci zwyczajnie i prosto żeś pospolicie głupi !!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |