Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nadchodzi wojna z ..... |
W każdym systemie są patologie, a rozwody będą zawsze. Właśnie w normalnych rodzinach dzieci mają szansę wyrosnąć na normalnych ludzi(oczywiście, jeśli młode jednostki nie zostaną zdemoralizowane). Natomiast w rodzinach patologicznych dzieci maja dużo mniejsze szanse na naukę, nie uczą sie jezyków obcych, nie biorą korepetycji itp., więc później mają słabszą pracę, często nie radzą sobie w życiu, powielają życie rodziców. Dlatego trzeba im trochę pomóc, a nie odrazu skreślić, odizolować, potępić. Dzieci wychowywane np. w rodzinach zastępczych często sobie bardzo dobrze radzą, dobrze się uczą i wychodzą na porządnych ludzi. Dajmy, więc szansę dzieciom z Nieławic, nie będziemy musieli ich później utrzymywać.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nadchodzi wojna z ..... |
gdzie jest dom samotnego ojca ja sie pytam : )
|
|
u mnie 51110128
|
|
Ratownicy.. Młodzi, przystojni aż miło popatrzeć ;)
|
|
Posiadasz jakies gry na wymiene?:)
|
|
no dzięki. a jest coś w sp 2, czy tam sp 4 ?
|
|
|
mam wolne miejsca Łomża-Olsztyn czwartek popoludniu wyjazd
|
|
bibo napisz coś od siebie, bo bezmyślnie wklejasz i nie wiadomo co chcesz przez to powiedzieć, daj więcej z siebie. Swoją drogą 95 poparcia to jest coś hehehehe na kubie i na białorusi tylko takie mają tamtejsi przywódcy...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |