wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Przemówienie Tuska o "wartościach" i "standardach". A w drugim rzędzie Nowak

CLARUS to kama?? ha ha ha ha ha ha ha dobre sobie no "jula90" nie moglas nic lepszego wymyliec ???????????????

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Przemówienie Tuska o "wartościach" i "standardach". A w drugim rzędzie Nowak

mieszkalem obok tego hotelu od 1987 do momentu kiedy wyjechalem czyli do 2006, dalej mieszkaja tam moi rodzice, do tej pory od kad pamietam , nie widzialem zadnych problemow z tymi ludzmi a i nigdy nikt z moich bliskich nie narzekal, nawet nie wspomnial o nich.

wiec jak to jest ? co tak bardzo was boli ?

nie pisze poprawnie po polsku bo mam to w dup..

Re: Przemówienie Tuska o "wartościach" i "standardach". A w drugim rzędzie Nowak

oj opos jestes bardzo podłym człowiekiem i niebezpiecznym - według ciebie niewinnego człowieka można zabić tylko dlatego ,ze jest Ruski? Kto cię tego nauczył , kto ci taką nienawiśc wpoił do Rosjan?

To chyba nie węgiel. Drogę do Rutek też ktoś jakimś kolosem przeorał w kilku miejscach. W nocy tędy strach byłoby jechać do Białegostoku.

no a my tacy wielkoduszni i przyjazni przygarniemy ich :) ja pierdziele co za porypany rzad mamy

zapomniałem dodac ze sperme bys przenosił a nie narkotyki

magdalenko myślę, że Ci argumentów brakuje, atak na Twoją durnowatą osóbkę ze strony Czeczenów jest fikcją i dlatego właśnie stwierdzasz, że _M_L_ ma ze 3 lata i za niski poziom intelektualny, żeby z nim dyskutować. A on zadał Ci banalne pytanie, na które odpowiedzieć powinnaś w 3 sekundy. Więc? "ile razy bylas zaatakowana przez czeczena? ile masz ran klutych ze nazywasz ich nozownikami ?"
Ja czekam na konkretną odpowiedź..

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org