Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
J Kaczyński rozdamy bony na darmowe lecsó |
Bierz ekipę i najazd na ich lepiankę
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: J Kaczyński rozdamy bony na darmowe lecsó |
Treść jest ukryta
|
|
Witam Byłam dziś na spacerku w okolicach Tip Topa .Dżwi otwarte,w tle fajna muzyczka,zajrzałam do środka,mile się zaskoczyłam..Naprawde fajny lokal taki przytulny...Namawiam znajomych i ruszam na piwko.Pozdrawiam
|
|
Hejka A może na mecze do Tip Topa widziałam tv-)
|
|
Reklama?
|
|
Ja jadę we wtorek między 10 a 15 - do ustalenia. Jak ktoś się chce zabrać to zapraszam.
|
|
a ty kolego się nudzisz chyba bardzo,a może poprostu masz problem i tylko szukasz pijanych koleżanek...żeby odwiezć je do domu ... nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Dziękuję Marcin za odpowiedź :) Ja KL pewnie będę miał w kwietniu noi z niecierpliwością oczekuję najbliższego poboru :) Już bym poszedł do szkółki :)) U Nas w Lubelskim szpitalu MSWiA z tego co wiem lekarze są w porządku - tzw. "ludzie" ;) wiem bo kilku znajomych już jest policjantami i mieli z Nimi do czynienia ;)
|
|
Łomża: Rodzice myśleli, że skoro nabór jest przez internet to znaczy, że nie będą musieli fatygować się do przedszkola. Okazało się, że nie tylko muszą tam pojechać, ale też mieć do dyspozycji drukarkę. http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100326/REG20/692833291 Moim zdaniem to jest jakaś farsa. Można wypełnić formularz przez internet, ale wysłać już nie. Tylko drukuj, nogi za pas i jazda osobiście. Ludzie mamy XXI wiek a ciągle dochodzi do takich paradoksów. A co wy o tym sądzicie?
|
|
a gdzie pogorzelec? ten zawsze pierwszy ...
|
|
|
w tamtym roku nie bylo to pewnie i w tym nie bedzie :(
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |