środa, 18 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ziemkiewicz mamy kose z Samuelem Pereira

były no to ciekawy masz tok myslenia, bo ja gdybym byla pracodawca to wolalabym zatrudnic kogos po takim kursie, kto mniej wiecej kumalby o co chodzi, a nie takiego ktorego trzeba wlasnie uczyc od podstaw co to konto, saldo, operacja gospodarcza itp...a "Księgowy małych i dużych firm" to podalam tylko jeden przyklad z wielu szkolen jakie sa prowadzone i nie ******* mi tu, ze nie mam pojecia o ksiegowosci, bo mam na pewno wiecej niz ty sam...wielki medrec sie znalazl, bo gall anonim na forum http://notlomza.pl/index_pliki/Page812.htm prosze sobie wejdz balwanie i poczytaj jakie szkolenia prowadza, a nie wysmiewasz, ktos o nich wspomnial, wiec ja podalam przyklad proste, jak jestes taki wyszkolony to sie wez za swoja ksiegowosc i pracuj, a nie siedzisz i cwaniakujesz jakbys wszystkie rozumy pozjadal

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ziemkiewicz mamy kose z Samuelem Pereira

zobacz na strzelców kurpiowskich w zakładzie wulkanizacyjnym.

człowieku, jeśli nie wiesz nic na ten temat, to się nie udzielaj! ;]

Ja TYLKO zapytałam czy ktoś coś wie w tej sprawie.
Durne komentarze mnie nie interesują ;]
A na robotę mam jeszcze czas, więc ODBIJ ;]

Zawód lekarza weterynarii jest trudniejszy niż medycyny ludzkiej. Pies czy inne zwierzę nie powie gdzie go boli i kiedy boli. Weterynaria nie ma takiej aparatury (chodzi mi głównie o mniejsze miasta), ani specjalistów laryngologów, okulistów, neurologów , urologów itp. Większość podobnych objawow mają różne jednostki chorobowe. Lekarz weterynarii stawia zazwyczaj diagnozę na ślepo. Albo trafi za pierwszym razem i pies szybko wyzdrowieje, albo uda sie dopiero za piątym, czy dziesiątym razem trafić na odpowiedni lek. Właściciele często sie niecierpliwią i zmieniają lekarzy i czasami ten drugi trafi w dobrą diagnozę za pierwszym razem. Jak mu się uda jest chwalony, jak się nie uda jest ganiony.
Lekarz rodzinny od ludzi jak nie umie postawić konkretnej diagnozy odsyła do specjalistów
Nie jestem weterynarzem, chociaż bardzo bym chciała być ,ale dużo czytam w tym temacie.

A co konkretnie cie interesuje? Jaki rozmiar ,rostaw śrub w aucie ??

to nir tski basen ale żal, że juz jest nie czynna zjezdzalnia

rozstaw 4x100. Piętnastki 15"

odbic to ty sie mozesz ... łbem o sciane.
Haaa xDDD

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org