Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Lewackie k...rzucają butelkami z benzyną w uczestników marszu |
19oL4f3k26 odstaw sterydy bo twoje marzenia nigdy się nie spełnią :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Lewackie k...rzucają butelkami z benzyną w uczestników marszu |
no :)
|
|
Iiiii tam robicie problemy z niczego! Dla mnie serialek jest taką swoistą satyrą na współczesne biznesłómen i tak należy go traktować. Film jest fikcją to i nazwa miejscowości fikcyjna, a jakże . Zgadzam się, że to zarazem niezła reklama dla Łomży - patrzajta: tera Łomża nam widnieje na pierwszej stronie onetu w miejscu, gdzie Polaki często zaglądają ;). Ja tylko czekam, kiedy jeden z bohaterów zaprosi na apéritif Bandzula :D! nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
mustapha: w większości się z Tobą zgadzam, ale: „Taki mgr dopiero w pracy uczy się zawodu.” - myślę, że technik też nie nauczy się jej wcześniej niż na stażu. „dokładnie koleś nie wie o czym pisze” - a możesz napisać dokładniej o co Ci chodzi? Myślę , że jednak trochę na ten temat trochę wiedzy posiadam i mogli byśmy trochę podyskutować. drzewko_szczescia: nie zrozumiałaś mojego posta chodziło mi dokładnie o to samo co napisałaś. Pisząc, że technik "Nie może sprzedawać wszystkich leków." chodziło mi o to, że może obsługiwać klientów i sprzedawać im leki, ale są wyjątki których sprzedać nie może. Teoretycznie tak powinno być, nie wiem jak ma się to w zastosowaniu w praktyce, ale jeżeli dana apteka działa zgodnie z prawem, technik już ma spore ograniczenie. „No ale dzięki za Twoją mądrość, chociaż się pośmiałam :)” - to dobrze, że poprawiłem Ci humor. Też lubię się śmiać. Niestety ja nie widzę w moim poście nic śmiesznego. Śmieszne jest tylko to, że zrozumiałaś, że technik może sprzedawać tylko takie środki przeciwbólowe, które są dostępne nawet w sklepach spożywczych. akasha: „Chlopczyku... technicy farmaceutyczni maja czesto wieksze pojecie niz mgr” - Chłopaczku, ale za przeproszeniem ch*j obchodzi takiego pracodawcę jakie o czym on ma pojęcie, ważne jest to, że nie ma na to papierka i nie może tego wszystkiego co może taki magister. „Zapeniam cie ze technik ma kompletna wiedze o WSZYsTKICH lekach sprzedawanych w aptekach” - mogę Cię zapewnić, że taki technik na 100% nie ma kompletnej wiedze o wszystkich lekach. Na rynku jest tyle przeróżnych leków, że nie wiem jak można posiadać kompletną wiedzę na temat leków sprzedawanych w aptekach. Farmaceuci muszą kształcić się przez całe życie, bo leki ciągle się zmieniają.
|
|
LPG to zło bo?
|
|
dobra beka się szykuje.)
|
|
dobrą kalkulację Ci Kojak zmajstrował.
|
|
w pszasnyszu <100km>skaczą sam się tam wybieram, www.tandemy.pl
|
|
ludziom z tej '' dobroci '' juz w du*** sie po przewracalo.... Ty cycolina wes sie za robote a nie jakiegos dancechalla wydumalas....
|
|
a ja jak bym miał jeszcze raz zakładać to w Piątnicy na nowo projektowanej u Wojtka Dyla 1,5 roku jeżdżę i zero problemów oby tak dalej
|
|
Dziękuje wszystkim za odpowiedzi wykalkuluje sobie wszystko jeszcze się przejadę po gazowniach i wtedy zdecyduje jeszcze raz wielkie dzięki :)
|
|
dziekuję za podpowiedz, widocznie dlaego tak długo szukaja pracownika
|
|
Ludzie to by chcieli za darmo jeździć nie dość że 1.3 to się ledwo turla to jeszcze go zgazować chce. Chłopie daruj sobie na gaz to tylko kuchenki dobrze grzeją.
|
|
Nie wiesz bo nie masz o tym pojecia... Jest lek i pelno jego odpowiednikow o tym samym skladzie. Technik musi wiedziec co sprzedaje ale tez czego nie sprzedaje. W medyku daja takie podstawy ze pozniej po przeczytaniu skladu leku wiesz co to i na co... Nie wymadrzaj sie wiec w temacie ktory najwyrazniej odbiega bardzo od twojej dziedziny... Piszac ze technik nie sprzedaje wszystkich lekow bo nie ma o nich pojecia osmieszyles sie totalnie... Druga sprawa skoro pracodawcy nie chca zatrudniac technikow to czemu jest ich tylu we wszystkich aptekach?? Magistrow jest gora 2 jezeli apteka pracuje na zmiany a i to roznie bywa bo czesto mgr jest tylko na papierku... Dlatego jako ze po tym poscie napewno nie bedziesz wiedzial kto cie obsluguje czy mgr czy technik a jak sam napisales technicy nie znaja lekow, polecam omijac apteki szerokim lukiem i zaczac leczyc sie ziolami... Pozdrawiam...
|
|
chyba ty.
|
|
Ja też nie polecam gazownika z Jarnut. Ja nazywam takich "wymieniaczami", jeżeli masz problem - to zamiast naprawić instalacje wymieni Ci wszystkie części na nowe :-) i zapłacisz za to słono. Wszystko da się naprawić - a jak się czegoś nie da naprawić - to trzeba poszukać kogoś, kto o tym nie wie - przyjdzie i to naprawi :-) Polecam gazownika z Piątnicy na Nowoprojektowanej.
|
|
Ale wiesz, mężczyźni zazwyczaj mają problemy z rozróżnianiem barw :D tzn jak coś jest zielone to dla mnie jest zielone a kobiety kolor zielony dzielą na jeszcze na 10 innych kolorów :D A tak w ogóle to o co chodzi z tym odróżnianiem odległości? Może mi ktoś to tak dokładniej wytłumaczyć?
|
|
zapytaj tych obcokrajowych
|
|
kobiecyinstynkt skasowałem tyle co ty od senatorskiej skasowałaś za reklamę hehe
|
|
ekonomiczny diesel :) LPG to **** ;), w ogole jest sens instalowac LPG do 1,3 polo ?
|
|
Gadanie o PG6, że jest "elitarne" to lekka przesada, nie powinno się tak wywyższać jednej szkoły nad inne. Ale prawdą jest, że ta szkoła zmusza do myślenia. (nauczyciele są skorzy do współpracy z uczniem i lubią zainteresować tematem) "W roku szkolnym 2009/2010 Publiczne Gimnazjum nr 6 im. T. Kościuszki może pochwalić się rekordową liczbą laureatów i finalistów konkursów przedmiotowych. Nasi uczniowie uzyskali 39 tytułów Finalisty oraz 36 tytułów Laureata w wojewódzkich konkursach przedmiotowych organizowanych przez Podlaskie Kuratorium Oświaty." (źródło: www.1lo.lomza.info) Przy czym są tam 4-krotni i jeden 5-krotny laureat. I wyniki egzaminu gimnazjalnego z roku 2009 się kłaniają. : ) Mówi się o niej, że jest stresogenna, ale osobiście tak nie uważam. (uhm, jestem absolwentką. Tak, wiem, że autor oczekuje na porady rodziców, ale chyba przyda się też jakaś opinia ucznia? ;) ) Trzeba umieć się odnaleźć, jak w każdym nowym miejscu. Atmosfera miła i przyjazna, w szkole można się czuć bezpiecznie.
|
|
potrzebuje pomocy, miałem pęknietą łape prawą skrzyni biegów po wymianie zaczeło trzęść samochodem i kierownicą jaka może być przyczyna. dziękuje z góry za info.
|
|
gdyby było więcej chętnych można by jechać do białego na plac giełdy sam...
|
|
zgred u mnie będziesz miał najtańszy karnet a taki wycisk dostaniesz minimum 8 godzin dziennie 30 dni w miesiącu tylko w promocji za 1 zł polecam na areeobik i siłkię sił ci nie wystarczy gwarantuje
|
|
ciebie zrobili w kosciele... pajacu
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |