Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy dalej Rządzić będą złodzieje i debile |
nie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy dalej Rządzić będą złodzieje i debile |
popieram Czesia
|
|
Ze wsi czy z miasta, biedny czy bogaty, chudy czy grubszy każdy może brać udział w rozgrywkach. Proponuję przeczytać regulamin rozgrywek.
|
|
Pati80 zgłoś się z psiakiem do mnie ,ja mu pomogę.
|
|
wie ktos czy cos w tego rodzaju sportów jest dostepne w okolicy łomży?> jaki koszt? motolotnie sa gdzies ?
|
|
Regulamin jasno reguluje kwestię wieku. Nie wszystko jednak stracone, istnieją plany co do zorganizowania letniej ligi dla młodzieży.
|
|
Ciąg dalszy... http://www.youtube.com/watch?v=oR8LZYksWsM :D ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
a ja mam łóżko w domu :)
|
|
Radzę Ci uważać na właściciela,bardzo pokrętny facet,znam go od strony interesów.Gość co innego mówi a co innego robi,trok od kaleson a nie mężczyzna.Jeżeli dojdzie do podpisywania przez Ciebie jakiejś umowy to bardzo uważnie ją przeczytaj i dokładnie zastanów się nad interpretacją każdego słowa. Tak ogólnie to facet wyciska pracowników jak cytrynę,za wiele się nie rozwiniesz przy tym dusigroszu. Żydzisko z charakteru czy urodzenia?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |