Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
mędrzec PO kutz: "powinni pałowac i wynosic" |
w oazie nie strzyga yorków, moze ktos ma namiary na fryzjera dla yorka-oprócz ul.hipokratesa
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: mędrzec PO kutz: "powinni pałowac i wynosic" |
Jak duże ludzi wybiera się na przedstawienie "Mężczźni na skraju załamania nerwowego"?Wiecie może czy są jeszcze bilety w sprzedaży?
|
|
audi A4. Niestety, ale opel nie gnije mając 14 lat. Wystarczy popatrzeć na niektóre 5, 6-cio letnie modele i nawet z oplowskim "ocynkiem" trzeba zaprawki robić. A części nie są wcale takie drogie porównując do opli. Jeżeli chodzi o bez awaryjność to bezkonkurencyjnie audi lub skoda. Prawdziwy przebieg sprawdzisz chyba tylko za pomocą numeru VIN. Diesla bym sobie odpuścił. j.w. zazwyczaj mają b.d przebiegi. Poza tym te silniki są przereklamowane.
|
|
argument z Jedwabnego---PRANIE MOZGOW !
|
|
77.79.241.216:27020
|
|
Prof. Jerzy Robert Nowak,-------------------------------------------------------------W Naszym Dzienniku z 18 czerwca obszerny tekst jednego z najwybitniejszych polskich naukowców w USA - prof. Iwo Cypriana Pogonowskiego pt. Niewygodna prawda. Prof. Pogonowski, autor m. in. głośnego monumentalnego dzieła dokumentalnego Jews in Poland ("Żydzi w Polsce"), w swym artykule omawia aktualny stan badań nad zbrodnią w Jedwabnem, przeciwstawiając się antypolskim manipulacjom w tej sprawie. Jak pisze prof. Pogonowski: "( ...) 10 lipca 1941 r. Niemcy terrorem poprowadzili Żydów jedwabnieńskich na miejsce ich masakry. Zastrzelili około 50 i spalili żywcem około 250 (nie 1600 czy 1800, jak doniosła prasa amerykańska na podstawie fałszywych informacji zawartych w książce - paszkwilu na Polskę Sąsiedzi J.T. Grossa, który zignorował sowieckie i niemieckie źródła archiwalne) A tu swiadkowie: Stefan Boczkowski, Roman Chojnowski i pięciu innych świadków zeznało, że widzieli, jak Niemcy palili stodołę pełną Żydów. Niemiecka ciężarówka podjechała z żołnierzami niemieckimi i puszkami z benzyną. Część żołnierzy zeskoczyła, a pozostali podawali im puszki, których zawartość wylali na ściany i podpalili. Płomienie gwałtownie ogarnęły stodołę. Pirotechniczna analiza wskazuje, że Niemcy musieli użyć około 400 litrów benzyny na mniej więcej 100 metrach kwadratowych ścian stodoły, żeby została natychmiast objęta płomieniami, które spowodowały śmierć ofiar (...). Ludność miejscowa nie miała wtedy w ogóle benzyny. Ludzie posiadali jedynie małe ilości nafty do lamp. Zapala się ona przy temperaturze ponad 50 stopni Celsjusza. Trudno by było za pomocą nafty wywołać tak nagły pożar, bo po prostu nie pali się ona tak gwałtownie jak benzyna (...).
|
|
znam jednego portjera(: w Gromadzie WSPANIALY FACET MIODZIO
|
|
kłamstw i antypolonizmów
|
|
http://www.naszawitryna.pl/jedwabne_578.html
|
|
193.218.154.135:27085
|
|
Crazy_Zdzis dziekuje za wyrazy uznania w zwiazku z reklamacjami domagamy sie dobrego mleka?
|
|
Tak się składa, że ja również mam tam kogoś bliskiego. Jednak chyba Piątnica . Najwięcej płaci dostawcom, ale i wymagania weterynaryjne są wysokie. Od biedy mlekpol. Ta mlekowita ma takich dostawców. którym krowy w oborach padają , bo nie widzą np. łąki i słońca . Do serków zaś podobno dodają jakieś niemieckie substytuty imitujące soki owocowe i mamy, co mamy. Próbowałem , a nigdy nie udała mi się ich mlęka ć na tzw. zsiadłe mleko. O terminie ważności przez delikatność nie wspomnę . I dawaj coś takiego np. malutkim dzieciom !
|
|
cena 1m3 wody zimnej 7.22zł ,woda ciepła 7.22+12,02podgrzanie tj19,24zł za 1m3 wody ciepłej a co do GJ 33,12 zł to można nim podgrzać nie całe 3 m3 wody +1,22 opłata stało a i cenę wody nie ustala ŁSM tylko MPWiK
|
|
no nie, green, rambo777,laskawca pranie mozgow na czyja, to korzys'c' dzieki za te chwile prawdy
|
|
W audim np. co jakis czas trzeba wymienic pasek. Zeby to zrobic trzeba mu rozebrac polowe tego co ma pod maska. Jak latwo sie domyslic nie kosztuje to malo. To tylko jeden przyklad ewentualnych kosztow. Jak kupisz automata moga niespodziewanie dojsc kolejne koszty poniewaz te skrzynie w audikach lubia sie psuc. Koszty naprawy zazwyczaj sa takie ze lepiej go opchnac z ta uszkodzona skrzynia i kupic nowy samochod.
|
|
no nie bawisz sie swoim slownictwem i tyle
|
|
co ci do mojego rozumu zawsze mam to co chce, to jest najwazniejsze
|
|
Dobrze by było jakby każdy oferujący gry na sprzedaż/zamianę podał jakieś dane kontaktowe typu GG lub telefon.
|
|
jezeli to do mnie jest skierowane to moze i tak i wiedzie mi sie bardzo dobrze
|
|
Autor artykulu nie chce zauwazyc, ze analogiczne sytuacje mialy miejsce w duzo wiekszych miastach w Polsce - a dokladniej w Katowicach i w Bialymstoku. Czyży mieszkancy tych miast rowniez maja w genach "ludowy opor"?
|
|
Witam. Byłem dzisiaj na rozmowie z Panem Dyrektorem MOSiRu w Łomży. Upoważnił mnie do oficjalnego przyjmowania zgłoszeń. Oczywiście to znaczy że Amatorska Liga Piłki Nożnej dojdzie do skutku. Oczywiście jeżeli będą chętni ;). Informacja powinna pojawić się w łomżyńskich mediach, ale ja już od dziś przyjmuję zgłoszenia i udzielam bardziej szczegółowych informacji pod nr 506 159 297-Artur. Mam nadzieję że liga będzie się cieszyć dużym zainteresowaniem, wzbudzi wiele emocji,dostarczy wiele zabawy oraz będzie łączyć pokolenia ;). pozdrawiam i czekam na zapisy.
|
|
Z Niemiec.
|
|
Naprzyklad Salon skody w łomży . Koszt ok.30zł . Jak ładnie zagadasz to pan zdrukuje ci i wytłumaczy co było robione przy jakim przebiegu jakie akcje serwisowe przeszło auto i kiedy był ostatni serwis. Jużeli auto jest z włoch czy austrii historii zero. Zdarza się że roczniki do 1999r. nie będą mialy historii ze względu na fakt że dostęp do bazy mamy od 2000r. Jeżeli nic nie wyjdzie to napisz na prv. Podepne komputer i sprawdzę jeżeli ktoś ci kręcił licznik nieudolnie to mozna szczytać .
|
|
buch buch dymu
|
|
Tak po vinie auto sprawdzą jeżeli chcesz sprawdzić np. amerykana to zapraszam mam dostep do historii z aukcji w USA fajny temat bo foty są zajefajne , najlepsze są twarze ludzi którym daje zdrukowany raport z fotkami połamańców hehhee. Jakie auto daj link Jak niechcesz na forum do wrzuć na e-mail , e-maila masz wyżej
|
|
kup se nowe
|
|
Technic66 - oficjalnie, zgłaszam drużynę :) Oczywiście, nazwa powstanie w momencie, gdy uporam się ze sprawą sponsoringu ;) A więc jedno miejsce na 10 zaklepuję ja i moi znajomi.
|
|
Któraś myjnia oferuje taki zabieg? A pranie tapicerki- można ją wyczyścic na bezdotykowych przy bp lub orlenie? Tam, gdzie się odkurza np.?
|
|
Wiecie kto jezdzi skodo i audi ;> same buraki z wiochy co za dopłaty staży im kupili sami zobaczcie ile po Łomzy ich sie ulicami przewala
|
|
W markecie polo sklep Maskarada w soboty dostawy mają,fakt że nie jest zbyt tanio,ale można coś fajnego znaleźć
|
|
Mogę polecic Ci pana który może ogarnac twoje mebelki daj kontakt ;-) co do ceny to kwestia negocjacji Takos
|
|
TOP polecam
|
|
polecam w 100% OSK Górski !! Robiłem u niego wszystkie kategorie i zawsze zdawalem za pierwszym razem :)!!
|
|
U2 - co prawda sa z "pod" a może nawet z "nad" Łomzy , ale nieżle grają - polecam..:) nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Ten który tańszy:) Poziom artystyczny, a raczej jego brak, jest taki sam. Na doznania estetyczne nie ma co liczyć.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |