Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Krucjata ciemnogrodu |
Póki co mi to odpowiada niestety nie zawsze można dostosować w innych zakładach czasu pracy dogodnego dla siebie a tu mogłam a za dobrą pracę w IQ serwis dostaje się awans i spora część osób ma już umowę o prace a wiec troszkę wysiłku drogie legaty to może i wam się uda rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Krucjata ciemnogrodu |
Prywatna Lecznica Małych i Dużych Zwierząt "OAZA" ul. Woj Polskiego 129B
|
|
Ps. Pracuje od 7 lat na umowie stałej i nie wyobrazam sobie innej formy zatrudnienia:) rudy błazen z druhem
|
|
Opel to zgnilak każdy mechanik to powie, SKODA to zawsze skoda, AUDI nawet osiemdziesiątka B3 z roku 87 korozji nie zobaczysz a to jest 23 lata........Każde AUDI I NIEMA LEPSZYCH...!..a części jak do każdego są zamienniki i trzeba wiedzieć gdzie kupować......AUDI - AUDI - AUDI.
|
|
Jest jakiś - widziałem go wczoraj na Vivie w jakimś karaoke show Shibuya czy jakoś tak. Takos
|
|
chyba wybieg dla osłów!!! Ma być fontanna
|
|
Brzeczyszczykiewicz-tak z innej beczki -mam pytanko do Ciebie! czy to Ty kiedys pisales ze zamawiasz perfumki z jakiegos sklepu internetowego?? jesli to Ty to mozesz podac jakies namiary? dzieki
|
|
tak mogę podac namiar: http://www.pachniemy.pl/ Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
No ten odcinek to masakra, a nawet dalej bo ta zniszczona droga ciągnie się aż za Zbójną do granicy z woj. mazowieckim.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Krzychu91 korzystam z Twojej rady:)
|