Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co oznacza to "coś" Rydzyka...? |
Lepszy niż w Kauflandzie ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co oznacza to "coś" Rydzyka...? |
o tak, zacny awans na umowę o pracę. Umowa o pracę powinna byc od początku. Najpierw na okres próbny, a potem na legalnych zasadach. Bawienie się w umowy o dzieło jest nieporozumieniem. Inaczej w wolnych zawodach typu media, tam mozna się pobawić "dorabiając" na umowę o dzieło, ale nie w stałej pracy......porażka.
|
|
a na czym polega praca w firmie iqservis? Jakoś wcześniej nie słyszałem o tej firmie.
|
|
jesli wam smakuje kebab z 3wymiaru to SMACZNEGO ZYCZE (nie) I POLECAM :p HA HA HA HA A O SZCZEGOLY DO WLASCICIELA JEDYNE CO TAM OK TO DZIEWCZYNA CO TAM STOI KONIEC TYCH DURNYCH TEMATOW NA TEMAT KEBABOW BO OD TEGO AZ SIE SLABO ROBI
|
|
Kur.. MAC czy was pojechalo z tymi KEBABAY. Idz Gamoniu zasrany zakroscialy zapocony smrodzie do miasta i zobaczysz. Stempel GMINNY jaki spragniony wiedzy. Mowie do ciebie acidfunk. Trzeba zapracowac by cos zezrec mozna bylo. rudy błazen z druhem
|
|
Zgadzam się że troche przesadzają w tym serialu szczególnie mnie zaczeło drażnić jak jedna z tych dziewczyn napisala że w Łomży to pewnie żubry chodzą po ulicach, ale to aż żal ich i tylko świadczy o nich jak mało wiedzą o naszym mieście, że żubry to raczej żyją w puszczy a nie w środku miasta. Może nam zazdroszczą czystego powietrza bo w Warszawie to co tylko brud i spaliny ;D bleeee ;P
|
|
Lesny dziadek jest the best :))))
|
|
Lesny dziadek to niech idzie srać pod krzaczka. Olaf_88 - dzieki, a którą pizze z mc donalda polecasz? rudy błazen z druhem
|
|
kebab tam budują i rondo. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Leśny dziadku jesteś moim ulubieńcem.Mordka mi się śmieje bez przerwy od pół godziny.Salem ma rację...jesteś the best!!!!!!!!!!:)
|
|
Te żubry też mi się bardzo nie podobały, ale np. Książę Karol przyjechał do Białowieży tylko po to, aby oglądać żubry (nie chciał spotykać się z politykami - co wytkneli wczoraj u Szymona Majewskiego ). Może wystawmy pomnik żubra na starym mieście, a warszawiaki będą płacić za oglądanie? Warto wykorzystać reklamę w ogólnopolskich mediach, inaczej będziemy znani tylko z Mac Donalda. Według reżyserów w Łomży jest praca, a to może przyciągnąć dobrych specjalistów. Gdyby nie te żubry, to serial mi się podoba i aktorki też super! Wiele dialogów wymyślały same (może tylko ten jeden im nie wyszedł).
|
|
http://maps.google.pl/maps/place?cid=108229948608864248&q=%C5%82om%C5%BCa+motel+dukes&hl=pl&gl=pl&view=feature&mcsrc=details&num=39&start=0&ved=0CC0QtQU&sa=X&ei=youoS-LeFsOg_gblqZGgDA haha Plac Zabaw Dla Dzieci Tak Udogodnienia Dla Niepełnosprawnych Tak najlepszy w mieście :)
|
|
codziennie w kufelku :) cena zależy ile w siebie możesz wlać
|
|
rklamancja co to za melina ?
|
|
Za 30tys zl nie kupisz dobrej A4 1.9TDI z 2003r.
|
|
O matko całe szczescie ze ją odwołali przecież ta baba to postrach dla dzieci a zwłaszcza na zdjęciu w artykule wygląda jak jakaś Helaga z SS , tylko współczuć tym dzieciom , no i prywatnie widziałem tą kobiete na róznych uroczystosciach to zachowywała sie jak conajmiej minister edukacji ! rudy błazen z druhem
|
|
dobre:-) rudy błazen z druhem
|
|
marysialomp--- zapłacone?:)
|
|
oskdarmetko czy ktos zdawal tam prawko??? za ktorym razem zdaliscie?? bo chce sie zpisac tam na kurs??? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Technic66 - w poniedziałek(czyt. wczoraj) miało się coś wyjaśnić.. nie trzymaj nas w tej niepewności ;p
|
|
Treść jest ukryta
|
|
kasiar90 : zzzzzzz sponsorowaty Czyli jedna osoba która reklamuje te "coś'' na prawde jest załosna ,i tak nikt do ciebie do tej szkółki nie pojdzie ,skończyło się ze tyle ludzi chodzi na prawo jazdy już każdy zrobił i czekać tylko jak taki syf zniknie . Ba jeszcze ta strona haha mój blog jak miałem 13 lat lepiej wygladał ;]
|
|
nie jestem rasista, gadam nawet z czarnymi czarni potrafia, byc' kulturalni i na nich zbijam najwiekszy biznes tyle na temat
|
|
trackone - wiedze na na tych 8 latach sie edukacja skończyła co ????a i te 8 lat za wielki skutek nie przyniosły
|
|
Czy słyszał ktoś może gdzie w Łomży można zrobić kurs księgowości? Ile to ewentualnie trwa i jakie są koszty takiego szkolenia? Z góry dzięki za informacje.
|
|
buahahhaa
|
|
http://www.3dwhite.pl/?click=e7deeebc335e0e3cb758cc6f534d44f7
|
|
Proszę Was jeszcze o głosy.....Dziękuję
|
|
Melekovita jest OK Tylko ich mleka (jogurow kefirów itp) kupować nie wolno. Resztę można... P.S. Bakterie.
|
|
Proponuję skodę - cena korzystna w zestawieniu z jakością.
|
|
dzięki To znaczy z samym VINem podadzą, bez żadnych dokumentów? Chodzi mi o auto z ogłoszenia, jak mówisz żeby nie jechać przez pół Polski.
|
|
Ile za miesiąc za MMA ? Jak wyglądają treningi ? dużo osób chodzi ?
|
|
Ogólnie kupuję produkty z regionu. Piątnica, Mlekpol, Mlekovita, Ostrołęka. Na pewno Piątnica najlepsza, a poza tym nasi :) Ale Piątnica to tylko serki, śmietana. Dużo kupuję produktów z mlekpolu (maślanka, mleko, masło). Smakują mi też te z Ostrołęki. Z Mlekovity jadłem tylko mleko, ale jakoś zniechęciliście mnie :/
|
|
Każdy ma prawo do wyrażania swych opinii, lecz jak one mają się do rzeczywistości i wiedzy opiniodawców, to już inna historia. Niech dorobek tej kobiety jej jako pedagoga oraz dyrektora tej placówki będzie wyrazem jej pracy na płaszczyźnie o jakiej niektórzy jedynie słyszeli. Jak rozumiem ci co tak spontanicznie rzucają epitety znają osobiście dyrektorkę? Tak łatwo jest pluć przez szybę gdy nikt nie widzi kto stuka w te klawiaturę. mówiąc szczerze sam chciał bym kiedyś osiągnąć choć połowę z jej dorobku społecznego i innym również tego życzę. ps. zapewne ci pseudo historycy piszą z ratusza?
|
|
Ponownie zgłaszam swoją kandydaturę do gry w drużynie, której brakuje zawodnika. Takos
|
|
spalcie te bude
|
|
Witam. Czy nikt nie słyszał może, czy w Łomży nie ma ktoś zamiaru zacząć prowadzić zajęć z Dancehall'u? rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |