Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dokładnie jak za komuny??? |
Ja jakoś pracuję już pół roku i nikt nawet nie myśli o tym żeby mnie zwolnić ale za siedzenie w boksach i odrzucanie połączeń nikt wam nie zapłaci wszystko jest rejestrowane kto ile rekordów obdzwonił i ile czasu sumarycznie trwała rozmowa a co do wypowiedzi Dadzia to może nie odróżniasz pomocy od staniem za plecami ja tez jak na początku przyszłam to mój TEAM LEADER przychodził i mówił mi jak mam się zwracać do klientów żeby wywrzeć na nich lepszy nacisk potraktowałam to jako pomoc a nie katowanie i nie żałuje są z tego wyniki sprzedaż poprawiona w 100% tylko chęci trzeba a nie podchodzić do wszystkiego sceptycznie a morze chciała byś żeby ci za siedzenie w domu płacili to gratuluje a co do nadgodzin to ich nie było nawet jak mieliśmy szkolenia z technik sprzedaży i przyszliśmy do pracy wcześniej to tez mieliśmy za szkolenie zapłacone stawkę godzinową
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dokładnie jak za komuny??? |
w pewnym sensie sa tez jakies plusy, pomyslcie sobie tak - ktos oglada ten serial i co jakis czas slyszy Lomza, idzie do sklepu i nagle zauwaza wsrod calej gamy browarkow naszego rodzimego exporta, na ktorego wczesniej mogl nie zwrocic nawet uwagi i go kupi ;) ja bym tak zrobil. obserwujcie tez w jaki sposob wypowiadaja sie o bialymstoku w telewizji, oni maja gorzej :P a to ze ktos teoretycznie dostal lepsza oferte pracy w lomzy to dla przecietnej osoby ktora kompletnie nie zna sytuacji jest raczej pochlebna opinia, bo przeciez nie ma tam mowy ze np jako doswiadczony ktos tam jedzie do lomzy gnebic mieszkancow miasta ktorzy domagaja sie wyj******* czeczenow, to by byla raczej zla opinia :D jezeli sie myle na temat tego serialu i Lomza jest tam przedstawiana inaczej to mnie poprawcie bo wiem tylko tyle co przeczytalem w internecie a nie mialem okazji jeszcze tego obejrzec :P a tak btw, co by bylo gdyby w polsacie trafil sie taki watek? wroclaw i wroclawioki fe? rudy błazen z druhem
|
|
czwartek 16.30 trening
|
|
poczta123, jakiś kontakt może do Ciebie?
|
|
Do szanelka: Po co te krzyki? Bo ktoś obsmarowuje firme w której pracujemy a która nie zasłużyła sobie na to i jeśli nasz pracodawca zasłużyłby sobie na to to uwierz że nikt by go tu nie bronił a jeszcze dodał pare słów od siebie Jednak jak widać pracownicy IQSerwis są zadowoleni ze swojej pracy jak i pracodawcy :) Do antonio123: jest to Call Center praca polega na telefonicznej sprzedaży usług telekomunikacyjnych różnych operatorów telekomunikacyjnych Do Brzeczyszczykiewicz: jeśli Twój pracodawca dał Ci umowe o prace to ciesz się z tego :) przy takim bezrobociu jak jest w Łomży praca na umowe zlecenie nie powinna być odbierana negatywnie, ciekawe czy wiesz ilu pracodawców jest gotowych zatrudnić studenta i do tego dać mu dni wolne na każdy zjazd jaki ma!? i nie mam tu na myśli 2 zjazdów w miesiącu po 2 dni tylko 4 po 3 dni ja znalazłam 1 a szukałam bardzo długo i chwała mu za to że daje szanse młodym ludziom na zarobienie kasy
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |