Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sesja Rady w Nowogrodzie |
Mnie nie irytuje ryk ścigaczy, mnie do furii doprowadzają pierdzące kosiarki zwane skuterami i bezmózgie dzieci nimi jeżdżące:) ...........................................
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sesja Rady w Nowogrodzie |
a czemu szkoda czasu ? Byles widziales, poczułes atmosfere ? Sam kiedys pojechałem z wielka niepewnoscią i zostałem do dzis Polecam wszystkim dobry sposób na wyżycie sie, poznanie nowych ludzi i poczucie fenomenalnej atmosfery
|
|
Byłem u niego raz na początku kadencji umówiłem się na drugą wizytę w tej samej sprawie po czym okazało się, że to nie są jego obowiązki i w tej sprawie już nie przyjmuje, więc albo niekumaty albo nieczytaty albo nie skończył tych 8 klas. Szczerze mówiąc to chyba jest to najbardziej niekompetentny i niekumaty człowiek w tym mieście, więc trudno mówić o jakimkolwiek poparciu. Zdecydowanie odradzam.
|
|
Wiele osób bierze pożyczki w providencie, godząc się na znacznie wyższe koszty zwrotu, bo w banku w swojej sytuacji materialnej nie mieli by szans na kredyt, a tu jest łatwiej pod tym względem...
|
|
ale masz refleks :/
|
|
jak dla mnie u bettera najlepszy kebab w lomzy i zeby nie bylo nie jest to zaden moj znajomy
|
|
Mnie też szkoda czasu, nie jadę. lomzanin
|
|
zmywa sie woda, nawet po wydrukowaniu i zaschnieciu; ] ja zawsze podkladam gazete i zakladam rekawiczki; ] nie taki diabel straszny..... ;] pozdrawiam
|
|
wiem na jakiej stronie google jest chłopczyku ale chciałbym widzieć te losowania a nie spisywać cyfry z neta. Rozumiesz to master czy masz za daleko do swojego pustego baniaka?
|
|
jak sie zapłaci to napiszą coś dobrego. Bo generalnie to chyba informacje z życia miasta są bezpłatne....?:)
|
|
no to pogadalii...... ;-D lomzan7
|
|
Treść jest ukryta
|
|
iq serwis :) pracodawca nie płaci wynagrodzenia
|
|
Treść jest ukryta
|
|
witam. mam pytanie odnośnie wynagrodzenia za staż.mam ręke w gipsie i dostałem zwolnienie lekarskie na 4 tyg.czy zostanie to potrącone z wynagrodzenia?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |