poniedziałek, 17 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Bajno ze szpitala do ratusza

Do Ryskago:

Gosieczko ma ,

Nie wierze, ze w radio sluchasz jedynie muzyki - to raz.
Wiem, ze sluchasz Trojki - to dwa.(A tam "w tym temacie" co nieco)
Wagarów tez Ci nie proponuje, za duzo tego by bylo, bo w sumie ty i tak codziennie na wagarach a Lomzy. Wirtualnie, to wirtualnie, ale przecie na wagarach, nie wyprzesz sie...

Oto fragment instrukcji budzenia wiosny :

"Przez BUDZENIE w SOBIE WIOSNY należy rozumieć przede wszystkim działania promujące pomysł obudzenia w sobie wiosny. Każda osoba, która przyłączy się do kampanii i wyrazi przynajmniej chęć obudzenia w sobie optymizmu staje się częścią społeczności optymistów.

BUDZENIE w SOBIE WIOSNY to akt dobrowolny, popierający uśmiech, radość i optymizm. Nie toleruje się zjawisk narzekania, obgadywania oraz objawów mdłości do otoczenia. Kampania piętnuje pesymistów i negatywnie myślących.

Wiosnę możemy budzić w nas oczywiście przez cały rok, ale momentem najważniejszym jest godz. 12.00 pierwszego dnia wiosny, który rok w rok wypada dnia 21 marca!

Reszta na w/w stronie www.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Bajno ze szpitala do ratusza

ptysiu rpoponuje ci wziac lopate i ruchy ruchy malolat...poodsniezaj troche...to i zimno przestanie dokuczac i dobry uczynek bedziesz mial na konice :)

--------------------------
Anoni.m
http://www.pixelpc.pl

ooo właśnie !!

przy kurpiewskim gdzieś chyba jest tylko nie sprzedawajcie gazety bezcennej za marne ileś tam groszy za 1kg.

Tak jest Ptysiu. Nie mozna rzeczy bezcennych oddać za marne jakieś 25 groszy. Chociaż, kto wie ............ To może być biznes. Obchodzi się znajome miejsca. Bierze za darmo gazetkę i od razu do skupu. Kilka m-cy i na nową brykę jest !!

hey 2 kwietnia to świetna data :] mi pasuje/ tylko zgadajmy sie wkońcu czy napewno tego dnia to zaczne ludzi spraszać :D

chodzi mi o duże ilości makulatury...a ptysiu 91 przy kurpiewskim to niewiesz gdzie to dokładniej? Jaka ulica? Dzieki za pomoc ;)

Kto na to zwraca uwage.

bob budowniczy hahaha

Temid

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org