Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ocena rzeczowa i wiarygodna |
wlasnie w tej Lomzy to nie ma wogle gdzie wyjsc,malo tej rozrywki u nas
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ocena rzeczowa i wiarygodna |
W sobotę 20marca zjeżdzając z nowogrodzkiej na sikorskiego jechał sobie motocyklista ze sporą predkoscią i nie wyrobił się na zakręcie i wywrócił się. Porysował sobie motor i widziałem jak z głowy leciała krew. Także powoli się już zaczyna. Nie mam nic do motorów ale niektórym brakuje wyobraźni i nie powinni siadać na takie pojazdy.
|
|
za moich czasow to sie polonez nazywalo, galerianek nie bylo tylko miejscowe cichodajki i czasami panienki z warszawy na "tance" zajezdzaly :P
|
|
te narzedzia to chinszczyzna i najweselsze ze nigdzie nie mozna znalezc opinii uzytkownikow. z pro narzedzi to polecam: craftsman, snap-on, blue point, kd tools i od biedy huski pro (tez z chin, robione dla stanley)
|
|
z przesiadka to do warszawy mozna bylo dojechac:)
|
|
kamilo25 zgadza się!!!!Te majówki też pamiętam!! prawdziwe pospolite ruszenie i fajne wspomnienia.... Majówka przy Zbyszku a potem całą ekipą przełajem marsz w wzdłuż Narwi do naszego" tajemnego" miejsca na ognisko!!!!Piękne czasy !!!
|
|
Jestem pod wrażeniem pomysłów jakie tutaj są przedstawiane. Jednocześnie zastanawiam się jak ludzie w Ratuszu notabene mądrzy, wykształceni nie potrafią przedstawić żadnego sensownego pomysłu na zagospodarowanie terenów nadnarwiańskich. Powiedzieć coś w stylu "Zrobimy bulwary" to i Kononowicz by potrafił:) Jeżeli kogoś by interesowało moja wizja jest taka aby zostawić drugi brzeg w spokoju i do tego jakieś wieżyczki lub tarasy widokowe z lornetkami. Gdyby ktoś zrobił to z głową Łomża mogłaby nawet zarobić na turystyce. Wiadomo jest przyroda połączona z przemyślaną infrastrukturą, są wycieczki szkolne. A takie wycieczki to już zysk. TYLKO ŻEBY TO NIE BYŁO SPRZEDANE OSOBIE PRYWATNEJ!!! Takie obiekty powinny przynosić chlubę i zysk miastu a nie prywaciarzowi. PS. Marzenia... Na pewno nie z tymi głowami w Ratuszu... rudy błazen z druhem
|
|
Zacznijmy od tego że dyskutujecie o czymś czego nie ma. Nie ma Hotelu Polonez. Jest Hotel Gromada Łomża. Po drugie założę sie że żaden z was nie nocował w tym hotelu.
|
|
ja nocowałem kilka lat temu, wystrój pokoju to późny Gierek, jak odkręciłem wodę w wannie to najpierw brązowa leciała, pilot od tv nie działał...
|
|
Jestem kurpianką, mieszkam niedaleko Nowogrogu i się tego nie wstydze. Fajna miejscowość, dużo sie dzieje i też jeżdzę tam na różnego rodzaju festyny. Więc jeśli nie lubisz kilku osób z Nowogrodu to nie porównuj wszystkich do nich. hehe.......:)rzebys się nie przeliczył...
|
|
i co? zadzwoniles po policje?karetka byla? hehe
|
|
hmm Panie Pawle Augustyniak ( Autor: Paweł Augustyniak (80.50.15.---) Data: 06-04-03 23:09) Tyle czasu juz minęło od pana wypowiedzi. Kolegom się nie udało jak mniemam z tą inwestycją....czy była to tlko Pana przedwyborcza gra?:)
|
|
Kino będzie, jak Veneda będzie;) rudy błazen z druhem
|
|
Trzeba myśleć. A nie słać smsy;)
|
|
Może i rzeczywiście w pewnych partiach przydałby sie remont w tym hotelu. Część odnowiono, wyremontowano. Ale wiecie co? Takiej obsługi z klasą, to nie ma chyba nigdzie. Jak to sie mówi: "stara szkoła". Przykład: kelner podaje dania(podaje- nie rzuca!), nalewa napój do szklanki, zapytanie kieruje do obojga gości (jak para), spokojnie. Nie ma się wyrzutów, że zbyt długo siedzisz- jest się intruzem, bo lokal zamykają o 22h i kelnerzy stoją przed nosem i chcą posprzątać. Rozumiem i tych drugich, ale czasem trzeba pomyśleć o takcie, kulturze i tej jakości obsługi gościa (załóżmy kolacja z gośćmi z poza Łomży). Może jestem osobą w wieku 20+ :)) i inaczej patrzę niż młodzież, ale na kolację we dwoje, przy świecach, z aurą klimatu to wybierzcie sie czasem.. Zwyczajnie będziecie słyszeli, co partnerka do Was mówi czy partner:)) A to dziś takie ważne. Jakie moralne zakończenie:)) ? Uśmiechnijcie się:)) To tylko moje prywatne zdanie o tym lokalu, a dodam, że bywam we wszystkich w Łomży:)
|
|
żenada, jak z gęby robi się d..... Bulwary ozywają tylko z okazji wyborów. Ludzie naiwnie wierzą, że może tym razem coś się uda. Historia jest jak widać bezlitosna - wystarczy poczytać posty sprzed kilku lat:) Koń by się uśmiał....
|
|
Kama powiedz! nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Tak ! Popieram trackone, jeśli nie wybudują bulwarów, to wtrącimy ich do biedronki a resztę kary będą odbywali w kauflandzie :-))
|
|
troche za pozno, takie kluby juz istnieja ,np. na zjezdzie
|
|
nie rozumniem, czym sie tak podniecacie ..............w warszawie tez pociagami mozna jezdzic', i co;;;;;;;;;;jeden wielki syf, drzwi sie nie zamykaja, jak pociag rusza ten z lomzy() cale szczescie ze nie istnieje
|
|
Swym wyglądem będzie wołać o pomste do niebios w obliczu stanu ul. Dworcowej.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |