Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prezydent przeprosił Rosjan za 11 listopada |
poprostu niektore pojemniki maja wbudowany "chip", ktory monitoruje poziom tuszu, byc moze twoja drukarka uzywa wlasnie takich pojemnikow. do niektorych modeli robia "gadzet", ktory pozwala na "zresetowanie chipa",do innych sa "chipy" na wymiane, ktore sie same "resetuja" po napelnieniu, jeszcze inne mozna wyzerowac w menu serwisowym. nigdy sie w to zbytnio nie zaglebialem, gdyz moja drukarka uzywa optycznych sensorow do miezenia poziomu tuszu i zawsze uzywam orginalne pojemniki {od czasu kiedy jedna drukarke szlag trafil gdy napelniany pojemnik nieco "popuscil" i tusz nie dosc ze zniszczyl drukarke, to zostawil duza plame na biurku :( }
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prezydent przeprosił Rosjan za 11 listopada |
tak ja mam tez ten komunikat, ze brak tuszu, choc on jest w pojemniku, po prostu go zamykam i juz:) na poczatku zawsze drukuje jedna strone zeby zobaczyc jak literki wygladaja, jak bedzie juz brakowac tuszy to nie wydrukujesz nic, bo literki beda malo widoczne ale tak to wszystko jest ok, tak? nie bylo problemow z "zatankowaniem" :) ?
|
|
Zupełnie nie było problemu,oprocz kilku plam na panelach i biurku:)),ale swietnie zmywa sie sama woda.Dzieki stokrotne,Tobie w szczególnosci za caly instruktaż,a zdjecie przede wszystkim.No i dla wszystkich ktorzy odpisali na moja prosbę.Pozdrawiam serdecznie.Czesc
|
|
poszukaj sprawcow pobicia 2och kobiet jakis czas temu. odegraj sie na damskich bokserach
|
|
witam. Mam dużo srebra i chciałbym przetopić je na jedną bransoletkę. Wie ktoś może gdzie w Łomży można coś takiego zrobić?
|
|
już poziom wody się obniża.... wiec kto chce po oglądać nasze wylewy, to niech sie streszcza
|
|
http://img265.imageshack.us/img265/5538/dsc02531a.jpg
|
|
a ja pojade.Pamiętacie zeszłoroczny wyjazd z Kolnem do grajewa? Takos
|
|
Jasne ze pamiętamy;)
|
|
creed i podobni - yebnijcie się w puste łby
|
|
zacznij od bateri jak to nie pomoże to wymien wkład ,ten miedzy kierownicą a fotelem-powodzenia
|
|
tylko 10 na ks. anny super
|
|
Ja powiem tak żeby te swoje wydechy i te ryki zostawili w blaszanym garażu i ludziom dali spokój mieszkam w bloku, kilka bloków dalej mam ulice a i tak słysze jak jezdzą te świry co im stoi jak popierdzą ,a jak jebni* w kogoś jego problem. Ale właśnie niech odraz wożą oświadczenie że są sprawcami kolizji lub wypadków i organy odają ludziom naprawde potrzebującym a nie takim...
|
|
Trening zaczyna się od rozgrzewki około 15-20 minut. Potem sa stacje: worki, gruszki, skakanka, odważniki, piłka lekarska, walka z cieniem ewentulanie jakis sparing. Czasem trener bierze na packi... ********* sprawa - polecam.
|
|
ja z mila checia dowiedzialbym sie co jest takiego w tych wszystkich kebabach domyslam sie ze pewnie chodzi tobie o mieso ze do kebabow jest robione z odpadow ale czy masz na ta jakies dowody czy tylko slyszales od zanajomego znajomych??
|
|
otuż mój drogi włóż kluczyk do stacyjki przekrec az sie kontrolki zaswieca i przycikaj przycisk bo prawdopodobnie rozregulował sie a chodzi o to ze to działa poprzez fale radiowe i ma prawo sie rozregulowac
|
|
jak sie dzwoni do Grajewa ????
|
|
Polecam W pogoni za szczesciem super film.
|
|
napisz w skrócie o co właściwie chodzi z tym gg bo głowa coś mnie boli i nie mam siły tam wchodzić i tego czytać...
|
|
polecam http://forum.vwgolf.pl/index.php
|
|
Dzieci które mają telefony komórkowe są łatwym celem...
|
|
…jeśli chodzi o nawierzchnię. Nie łudźmy się, że po 31 października br. znikną problemy komunikacyjne w naszym kochanym mieście. Byłem obejrzeć plany remontu dróg i wniosek jest jeden - poza nową nawierzchnią na korzyść kierowców nic się zmieni. Z Małachowskiego nie skręcimy w lewo w kierunku Legionów, choć na tym skrzyżowaniu pojawią się światła na przejściu dla pieszych. Drugi temat, który na pewno się nie zmieni to korek na Piłsudskiego przed skrzyżowaniem z Legionów przy zamkniętym przejeździe kolejowym. Ci co chcą skręcić w prawo w Legionów dalej postoją sobie w korkach. Trzeciego dłuższego pasa do skrętu w prawo nie będzie. Moim zdaniem skoro tyle kasy miasto pożycza na te inwestycje, to powinny być one realizowane z głową.
|
|
jasne YATO,haha, a moze chodzi o firmę TOYA ,czyli badziew do potęgi,tak samo jak elektronarzedzia z Biedronki do wiercenia np. w gównie
|
|
super :D
|
|
SUPER !
|
|
twoje pomysly sa co raz to glupsze:) ADMIN REKLAMA
|
|
Ciebie niestety na nicb
|
|
zróbmy mu wjazd na chatę
|
|
fordeo a wiesz, że "Ford gówno wort"?
|
|
A wg mnie ten artykuł był bardzo trafny i dobrze opisuje sytuację. Nadmuchane przestępstwa, ludzkie obawy, "odwagę"... Ja bym tego nie określił jako jątrzenie, po prostu tak ta sytuacja wygląda.
|
|
i co w związku z tym?
|
|
ALE NIE JEDEEEEN RAZ ! "Y" - II Zarząd LWP
|
|
Ma chłop racje w 100 procentach.Niestety mentalność ludzi w tym mieście pozostawia wiele do życzenia.Kontrast między wielkomiejskimi aspiracjami a drobnymi szlachcicami - dla mnie bomba!!! Oczywiście wszystko bardzo uogólniłem, ponieważ jest tutaj grupa wartościowych ludzi. "Ludzie mają taki rząd na jaki zasługują" - to przysłowie wiele mówi o naszym kraju i tej mniejszej ojczyźnie każdego z nas, jaką jest Łomża.Przemyślcie i podzielcie się opiniami. Bez obraz ani komentarzy atakujących mnie, zaakceptujcie moje odrębne zdanie i pokażcie, iż Łomża jest wielkomiejskim miastem, że są tu ludzie pełni akceptacji i zrozumienia dla innych.No chyba, że wolicie podpisać się pod tekstem który ten Pan napisał... Sądzę, że jest to miasto o ogromnym potencjale, nic się tu jednak nie zmieni samo, my musimy to zrobić, łączyć się w grupy np. jakieś organizacje i działać.Nikt tego nie zrobi za nas.Nic z tym nie zrobimy?Nic sie nie zmieni!! I skończy sie jak zwykle na forum 4lomza....
|
|
No własnie kaka o to uogólnienie chodzi.Ja poczułam się dotknięta tym artykułem ponieważ nigdy przez myśl nie przeszło mi " Goście się wynoście".Nie mam tez w gronie swoich znajomych ludzi , którzy z flaszką w ręku wypowiadają rasistowskie hasła przeciwko Czeczenom! A o czym swiadczy porównanie do Jedwabnego?o jakiej mentalności? I jeszcze jedno.. Czy czujesz się łomżyniakiem , o którym pisze Danilewicz?
|
|
po pierwsze w zielonej mili nie rozumiem tej fantazji - czyli uzdrowien i przekazywania mocy po drugie dziwna jest tez ta dlugowiecznosc bohatera - ze niby za to ze pozwolil umrzec johnowi? a co on mogl zrobic? choc swoja droga dlaczego nie probowal dowodzic ze john jest niewinny? dziwna strasznie dziwna historia... troche wzruszajace to ze ginie niewinny czlowiek szef - straznik tez dziwna postac - niby powazny prawy obowiazkowy ?!
|
|
galerianek
|
|
NIGDY nie idz na kierunek administracja zarzadzanie ekonomia wybierz kierunek ktory da Ci umiejetnosci! wybierz kierunek inzynierski! jesli nie musisz to wybierz cos w innym miescie co naprawde cie interesuje... nie idz na to cos co zwie sie administracja - ten jak i inne 'niby kierunki' powinni skreslic z list nauczania zeby ludzie nie marnowali czasu!!! rudy błazen z druhem
|
|
oj tak tego nam brak... :( zakochałby się człowiek w jakiejś... :DD
|
|
Domyślam się czemu ten artykuł nie jest obiektywny. Otóż: Polatałem trochę po necie i zaóważyłem, że artykuły owego pana skupiają się głównie w rejonach podlasia. Kolejna sprawa to to, że autor głównie pisze o złym traktowaniu żydów i czeczenów w Polsce. Kolejna sprawa to jego nazwisko, które wskazuje na rodowód rosyjski, co może oznaczać, że ów pan związany jest z "białostockiem" W ten sposób można wywnioskować, że autor jest "białostoczakiem" W obecnym świecie temat dyskryminacji etc są bardzo kontrowersyjne, chłopak dostał pare zł, napisał niedelikatny artykuł i luzik. Nie ma co tego brać do siebie, jak by był prawdziwym dziennikarzem to napewno nie obstał by za jedną ze stron tak jak to zrobił.
|
|
Czuc tam stechlizna.... I jak na warunki tam panujace uwazam ze jest drogi... rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |