Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kryzys dopadł zatrudniak |
pamietam ta kobiete, to juz sporo lat uplynelo. czy ktos wie co z ta pania sie stalo?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kryzys dopadł zatrudniak |
w tvp info 22,00
|
|
kiedy rusza otwarcie sezonu?
|
|
to, że żeście się w tym temacie zbiegli młodociani - zmotoryzowani, nie znaczy, że taka sama część ludzi w tym mieście podziela wasze zdanie. ten hałas przeszkadza nie tylko mnie i bobowi, ale również większości mieszkańców, kierowców i jakimś 99% przechodniów, przy których taki złom właśnie przejeżdża.
|
|
nie musisz latać do zambrowa, na sosnowej facet ci to zrobi bez problemu za max 30PLN
|
|
Szczerze to CI radze,omijac tą firmę szerokim łukiem,kosmiczne odsetki sobie naliczają,a slyszalem też, ze potrafia interweniowac silą ,jak ktoś ma klopoty i nie jest w stanie splacac na czas,nagonge robi paru osilkow i zastraszaja cala rodzinę
|
|
Odsetki ponad 88% zależy jeszcze od kwoty jaką pożyczasz. Jak pożyczysz to będziesz miał gości z Providenta co tydzień w domu, po ratę niby nie dużą ale odczuwalną z tygodnie na tydzień coraz bardziej. Zdecydowanie odradzam.
|
|
Lepiej pożycz od rodziny, spisz umowę wyjdziesz an tym lepiej. A już jeśli to jedynie kredyt konsumencki w prawdziwym banku, a nie jakieś Providenty i inne takie. To są firmy które działają po to aby dać pieniądze naiwnym na ich pragnienia i by potem odebrać z ogromną nawiązką.
|
|
Fóra na złom ale piękna dziewczyna ocalała bez szwanku - Boże świeć nad jej umysłem.!
|
|
madzius narazie nie,miałem 3,z tego co teraz wiem to jedną mam w pokoju ciągle podłączoną,druga gdzieś leży w innym pokoju a trzecią zgubiłem.
|
|
serwis
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |