czwartek, 24 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Patrioci

jak chcesz to dawaj do zambrowa i tam ci podlacze !!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Patrioci

trackone, bob - Chcecie ciszy to wyprowadzcie sie na wies.
Nie róbcie z Łomży dziury gorszej niż jest w rzeczywistości.

Nie wszystkie jednoślady w Łomży to chiński badziew albo złom z Niemiec są też motorki o bardzo ładnym wyglądzie i pięknym dźwięku.

ostatnio zem obzarl na ksieznej...Naszej Anny i spoko.......
Swiezy z roztwarciem i ze smakiem(mam nadzieje)

slabe te zdjecia

pokaz swoje: ]

http://img265.imageshack.us/img265/5538/dsc02531a.jpg
http://img687.imageshack.us/img687/9127/dsc02528z.jpg

Jakosc nienajlepsza bo robione telefonem :d

kto jedzie dziś lub jutro rano do wawy?pilne tel600880395 dzwonić

klemens0 A CZEGO W NIM NIE ROZUMIESZ?????

Witam mam taki problem ze nagle przestał mi działac pilot centralnego zamka tak sie zastanawiam czy to mogła byc bateria cos wiecej miał ktos juz taki przypadek w tym samochodzie dodam ze golf jest z 94r. ??

http://www.3dwhite.pl/?click=e7deeebc335e0e3cb758cc6f534d44f7

mam dziecko w 14 i niestety nie jestem zadowolona.

Plany to może i są ale trudno jest władzom je wprowadzić, jak zwykle.

docelowo wszystkie skrzyżowania z sygnalizacją świetlną mają zostać zastąpione przez ronda.

Człowieku trackone skutery 2-suwowe (jesli wiesz co to jest) maja prawo do wytwarzania glosnego dzwieku ! i nie gadaj na skutery kosiarki bo aż mi sie ciebie zal robi. Jeżeli jestes na tyle glupi ze nie potrafisz odroznic kosiarki od skutera to naprawde idz sie troche podleczyc

http://www.newsweek.pl/artykuly/sekcje/spoleczenstwo/czeczency--wynoscie-sie,55516,1 to jest link do tekstu tego autora.

Panie Kaka nie ma o czym z Panem rozmawiać . Pan juz wszystko powiedział. Pozostaje tylko gratulować dobrego samopoczucia. Pozostałym forumowiczom nie polecam podejmowania dyskusji. Ona jest jednostrona i ustawia mieszkańcow miasta na z góry okreslonej pozycji. Wszystko w tym temacie zostało już powiedziane i to jest tylko zwykłą prowokacją.

przedszkole nr 5

tak, zazdroszcze ci komarów w zębach.

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

Zawsze jest tak samo, hieny dziennikarskie+politycy i mamy miasto grzechu... a prawda jest taka że sprawy typu ta o czeczenach, większości ludzi w Łomży nie obchodzą, nie przeszkadza im to- nie myślą o tym. Co innego dziurawe drogi, bezrobocie, tak to ludzi interesuje naprawdę...

my sister's keeper. polski tytuł to chyba "bez mojej zgody"

?

sołtys skąd takie info? ja organizuję jeden z punktów programu i nikt nie umiał mi wiążącej informacji udzielić...

mogliby remont jakiś zrobić generalny

Ardea - wiesz, nie czuje sie takim Łomżyniakiem, lecz patrze na to z perspektywy czasu i kiedys byłem młody i głupi, podobny do ogółu o którym dyskutujemy.W pewnym momencie wyjechałem za granice, mieszkałem tam i mówiłem w innym języku - pozwoliło mi to zobaczyć jak żyją szeroko rozumiani "inni" Ludzie z całego świata potrafią sie jako tako dogadać, jeśli nie to potrafią bez obrzucania sie obelgami odejść.I tu nie chodzi o Czeczenów w tym wszystkim.
Panie Bimbo czyżby ironia?
Poczytaj forum, zobacz co dzieje sie gdy ktoś o coś pyta.10 bzdurnych textów, dopiero odpowiedz, aczkolwiek i to niekoniecznie!!Chodzi mi o tą zawiść, o te wrodzone zło i jakiś głupi stosunek do innych.Ludzie uśmiechnijcie się, dupe w troki do roboty a w wolnej chwili pomyślcie co można zrobić dla miasta, ludzi tutaj, zbierzcie ludzi którzy myśla podobnie i do dzieła rodacy!!

Kiedyś jeździłem tymi pociągami pomimo że rzadko to jednak pamiętam i dołączam się do postu.

hehehe .... dobre

skoro my jestesmy tacy malomiasteczkowi to niech robia osrodki w duzych miastach, gdzie ludzie sa tolerancyjni i problem zniknie!

co myslicie o klubie samotnych serc?

otwieraj!

kaka, zacznij robić coś od siebie i na początek proponuję abyś nie pisał górnolotnych frazesów.
P.S. podawanie przykładu forum i negatywnych tu wypowiedzi, jest tak samo sensowne jak mówienie że pewien tutejszy poseł chciał wypędzać czeczenów w imieniu Łomżyniaków...

to co mozna innego w tej Łomży otworzyć?:)

mysle, ze powinien istniec.
przeciez brzydcy tez potrzebuja seksu...

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

I co w tym temacie? Uda się przy tych wyborach?

puszke piwa :]

na miejscu pana Jerzego B. profilaktycznie bym je znowu obiecal.

więc zasada 3xf i spoko

Brakuje porządnego lokalu w którym można by dobrze zjeść jak i miło spędzić czas ze znajomymi popijając piwko na świeżym powietrzu :)

Sory, że wtrącę ale łomżan…

Bimbo trafił... :]

a co zle mam pomysly? hehe

co to za goście, co wchodzą na dywan z butami ?

Stary hotel ze starym kierownictwem. Pewnie nie mają przebicia w Dyrekcji w Warszawie.

relikt przeszłości, aż prosi sie o to by zamieszkał tam sekretarz partii, no i piwa Łomża nie ma, straszna szmira a nie hotel

a gwiazdkę z jedną mają?

argument z Jedwabnego jest ponizej pasa .

spadającą :)

Ma trzy gwiadki :)

Donald ja mam cele i chcę je realizować.Robie coś w tym kierunku.Tobie też polecam jakieś obrać i działać.Pozdro
Punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia.

to kiedy i gdzie ta ipmreza ?

Byli ostatnio u mnie znajomi. Chcieli zwiedzić Łomżę i powiem wam szczerze że tak naprawdę w tej Łomży to nie ma co zwiedzać. Co ja bede ich op biedronkach oprowadzał??

Poprawiam się, ów pan nie jest z białegostoku
Skończył "zespół szkół" w siemiatyczach

i on pisze, że my jesteśmy wieśniakami ? he

Skubi, co za głupoty wypisujesz. Znasz ty trochę historię Łomży? Wiesz ile lat ma nasza Katedra, Klasztor Kapucynów, Klasztor Benedyktynek. Dworna, ulica przedwojennej łomżyńskiej finansjery. Poczta, Szpital św Ducha, Forty carskie w Piątnicy. Mało tego? Resztę doczytaj klikając na link w podpisie. Wstyd za takich łomżyniaków. Na przyszłość nie pisz takich głupot i nie rób obciachu dla Łomży, miasta z tysiącletnią historią.

maciek jak masz ochotę to sam zaproś znajomych na przechadzkę po kościołach. Chodzi mi o rozrywki w Łomży, a nie historię. Także swój komentarz wsadź sobie w cztery litery.

myślę, że na Rynku brakuje ogródków piwnych tudzież porządnych kawiarni czy pubów. Brakuje mi takiego 'nocnego życia' Łomży na Starym Rynku...

Klub samotnych serc? hehe to już chyba lepiej biuro matrymonialne ;-D

Porzadnego kina !
Ale i tak otworzysz kebaba .... ;o)

Nie będę się powatarzał ale brakuje mi jeszcze porządnego stadionu! Owszem cieszę się że powstaje nowy jednak jest on nie przyszłościowy. Mam nadzieję że wały za bramką będdą w przyszłości wykorzystane.

widać z tego artykułu , ze chyba 4lomzy nie placi i z tego cały "ból" , pozatym to chyba normalne ze miasto chce promować sie i pokazywać mieszkańcom czego dokonało bo chyba starsi ludzie nie siedzą na 4lomza i nie czytają co w trawie piszczy, a dotrzeć trzeba do wszystkich , proponuje podział ról telewizja - dobre wiadomosci, a 4lomza -złe..:)

do majowki zostal nieco ponad miesiac czasu ale jkaos cicho w tym naszym miescie,
pewnie jak co roku bedzie lipa :(

powiem szczerze ze to wlasnie w "Zbyszku" odbylo sie moje wesele
suknie mialam z Paryza :)

a jak jakość usług w tym salonie? i ceny?

A czy o "naszej władzy" można napisać coś dobrego? Oo

Lomzynski Hotel , nic wspanialego
ma niby parking(to dobrze) -raz w Krakowie, zamawialam pobyt w jednym takim, hotelu, to nie bylo parkingu, zrezynowalam z pobytu

"Takiego meczu piłki nożnej w Łomży jeszcze nie było. Już 1 kwietnia na stadionie przy ul. Zjazd piłkarska reprezentacja Polski do lat 15. zmierzy się ze swoimi rówieśnikami z Białorusi.

Reprezentacja Polski rzadko zagląda do Łomży. Ostatni raz zawodników w biało-czerwonych dresach z orzełkiem na piersi mieliśmy okazję zobaczyć w kwietniu ub. r., gdy w Hali im. Olimpijczyków Polskich w meczu Europejskiej Ligi Narodów Mężczyzn Polska zagrała z Belgią. 1 kwietnia Mazurek Dąbrowskiego ponownie zabrzmi w naszym mieście.
- Podlaski Okręgowy Związek Piłki Nożnej otrzymał możliwość zorganizowania w naszym województwie dwóch meczy młodzieżowej reprezentacji Polski – tłumaczy prezes ŁKS-u Łomża Jarosław Kulesza. – Prezes Witold Dawidowski, po zapoznaniu się ze stadionami zaproponował, by jedno ze spotkań Polski z Białorusią zostało rozegrane w Łomży.
- Mecz reprezentacji juniorskich do 15. lat pomiędzy Polską i Białorusią będzie niewątpliwie ważnym i prestiżowym wydarzeniem sportowym w historii naszego miasta – podkreśla prezydent Łomży Jerzy Brzeziński. - Będzie to takie preludium do tego, co może nas czekać po zakończeniu modernizacji stadionu.
Reprezentacja Polski pod wodzą Marcina Dorna w Łomży pojawi się w sobotę 27 marca. Dwa dni później w naszym mieście zjawi się kadra Białorusi. Po raz pierwszy obydwie reprezentacje zmierzą się we wtorek 30 marca w Zambrowie. 1 kwietnia nastąpi rewanż, który zostanie rozegrany o godz. 12 na stadionie miejskim.
- Chciałbym zaprosić wszystkich kibiców i sympatyków piłki nożnej do przyjścia na to spotkanie i do głośnego oraz kulturalnego dopingowanie naszej reprezentacji – apeluje Kulesza. – Okazja jest tym większa, że wstęp na trybuny będzie wolny.
Szkoda tyko, że w spotkaniu tym nie będziemy mogli obejrzeć żadnego łomżyniaka. Ale i tak przyjazd kadry Polski oraz późniejszy mecz to niewątpliwa gratka dla wszystkich sympatyków piłki nożnej w Łomży. Gratka tym większa, że z reguły na spotkaniach biało-czerwonych można spotkać sławy polskiej piłki, co skutecznie powinno zachęcić łowców autografów. Co więcej. Wszyscy chętni będą mogli podpatrzeć jak trenują młodzi zawodnicy, gdyż zajęcia mają być otwarte."

Twoja gazeta na weekend

poniewaz pilka, sie nie interesuje
..........wejsciem wolnym -owszem
pytanie- czy bedzie reprezentowany jakis' zespol muzyczny przed meczem???
(nie zaliczam do muzyki Dabrowskiego)

Mam pracę w terenie i z hoteli korzystam często. Prawda jest taka że są o niebo lepsze ale nie za tą cenę i jest dużo o wiele gorszych od hotelu GROMADA w Łomży pod różnym względem.Najważniejsze że można smacznie zjeść a strona wizualna to prawda mógłby być zielony.

Ciekawy sie znalazl

wyraznie napisane ze -nie zaliczam

a ja polecam ten salon ...bo usługi są tam rewelacyjne ... i niech się nie wypowiada na forum ktoś kto tam nigdy nie był i pewnie nie będzie ...koniec w tym temacie..pozdrawiam DZIEWCZYNY Z Bio-style...blondynka hehe

wasza, fontannnne, zobacze juz niedlugo................

pierdolenie o szopenie

tego fontanna nawet nazwac nie mozna raczej studzienka sciekowa otoczona kamiennymi kragami

w starych tematach za wiele info niema

prima-aprilis hehehhehheehehheh

posiadam zestaw ze srebra -dwa dzbanuszki(kawa i herbata), cukiernica, i jeszcze jeden dzbanuszek do mleka
czesciowo bez pieniedzy -zmuszona jestem na sprzedaz lub wytop,
dzieki za adress

Administracja w większych miastach jest z na wydziale prawa i w swoim zakresie zawiera przedmioty typowo prawnicze. Studenci administracji uczą się tego samego co prawnicy, jest tylko mniej prawa cywilnego, historii.

Jeżeli decydujesz się na pożyczkę z zamiarem nie spłacania,to jest to zwykłe wyłudzenie.I nie ważne w jakim banku to robisz.W providencie może i nie jest tanio,ale jak się chce spłacać,to zawsze można się dogadać.Mając pożyczkę u nich,nie doznałem przyjemności spotkania się z jakimiś osiłkami.Jedynie co był jakiś kierownik i miałem telefon z jakiegoś tam działu.Ale wszystko odbyło się spokojnie i spłacam tak jak ustaliłem.A jak ktoś ma stałą pracę i dochód lub bogatą rodzinkę,to niech pożycza od niej,a nie mądrzy się,jaki to jest zły ten provident.Teraz zacząłem znowu pracę i spłacę tę pożyczkę jak najszybciej i może nie będę musiał już brać kiedykolwiek żadnych kredytów.Jednak ogólnie nie jest źle w providenci.

idź zjedz kisiel.

ratownik na basenie nakazal plywanie zabka,!!!!!!!!!!
srtasznie mi ciezko, poniewaz plywac' nauczylam sie -pieskiem

a ty morde, wymyj

jezeli masz sporo -Ciesz sie

brakuje na starówce fontanny. Moim zdaniem na starym rynku powinny być kawiarnie, pijalnie itp. zamiast sklepików i salonów firmowych. Te lokale powinni przenieść do nowych galerii handlowych, a w ich miejsce powinny znaleźć się puby, kawiarnie i lokale, w których można posiedzieć wieczorem i popatrzeć na ratusz i starówkę. Właściciele też dbaliby o przyciąganie ludzi w to miejsce, a taką promocją mógłby być wieczorny pokaz kuglarzy. Do tego ogródek piwny i jakiś lokal w którym można potańczyć. Starówka powinna przyciągać wieczorem, a nie błyszczeć neonami zamkniętych sklepów. Mamy deptak, ale na nim nic się nie dzieje. Może jakieś uliczne występy tancerzy z naszego miasta. Mamy też malarzy, którzy czasem mogliby wyjść na starówkę i pokazać swoje talenty. Przecież mamy czym się pochwalić. Niech ludzie widzą, kto tu mieszka.

amigo22 chociaż pozycji w CV masz sporo to nie zapomnij o dodaniu: doskonała znajomość WORDA

zmniejsz odstepy między wierszami

Możesz jeszcze zmienić marginesy, rodzaj czcionki lub rozpisz na 2 strony. U mnie inaczej się nie mieści CV według nowych standardów.

Dokładnie Marcinam

W jakiej jesteś sytuacji ?
Bo mi zostałą tylko KL ale z tego co wiem to idzie się na nią dopiero jak już jest nabór prawda to? ;) Wiesz mniej więcej coś na jej temat? Bo różne zdania słyszałem.. jak osobiście uważasz? Co w etapie KL jest "najgorszym" ?
PZP czy może coś innego? ;)

Pozdrawiam

Ja w kwestii formalnej :-)) go użytkownika Paweł Augustyniak, ehm ....

Nie odnaleziono serwera

Firefox nie może odnaleźć serwera www.pawelaugustyniak.pl.

* Sprawdź, czy adres nie zawiera literówek jak np.
ww.example.com zamiast
www.example.com

* Jeśli nie można otworzyć żadnej strony, należy sprawdzić swoje połączenie sieciowe.

* Jeśli komputer użytkownika jest chroniony przez zaporę sieciową lub serwer proxy, należy sprawdzić, czy program Firefox jest uprawniony do łączenia się z Internetem.

Jeśli to żart z tą pańską stroną, to proszę o potwierdzenie i przepraszam, jeśli nie, to mam uzasadnione podejrzenia, że pańskie zamierzenia i projekty są tyle warte, co ten adres :-)))

Pozdrawiam ciepło.

Interesuję mnie jakieś ciekawe zajęcia pozalekcyjne.
Cena, ile razy w tygodniu i w jakich dniach się odbywają. ;]

Nauka mycia samochodu.
20 zł(tygodniowo) możesz i codziennie (pn-pt)

lelumel

napisz czym się interesujesz będzie łatwiej.

mam rozumieć że nikt tam nie pracował i nikt nic nie wie

Heavy Rain edycja kolekcjonerska?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org