Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Imperator z białymi/czarnymi plamami? |
Halina pracuje w kauflandzie, czy ten śmierdzący pan tam pracuje, a może oboje robią tam zakupy? nie rozumiem, jaki sens ma temat postu do jego treści...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Imperator z białymi/czarnymi plamami? |
jak ci nie odpowiadaja ludzie robiacy zakupy w kauflandzie to tam nie chodz
|
|
cześć wszystkim poradzi ktoś jak można się odwołać od negatywnej opinii psychologa na wołoskiej
|
|
Wybór butów ? Kilka par na krzyż i kilka koszulek
|
|
oo to nawet czuje sie zaszczycona ;) Ciesze sie ze moja reakcja zostanie opisana w twojej pracy!! Chciałabym byc wymieniona z nazwiska i imienia i zebys tam tez zaznaczyl, ze jestem prawdziwa patriotka lokalna i nie dam powiedziec na Nowogrod złego słowa!!! A Ty mnie nie znasz ale gdybys mnie znal , spodziewał bys sie ze tak odpisze:) Po drugie, ludzie ktorzy mnie znają , wiedza ze zawsze "ciagnę" za Nowogrodem, i nie jestem osoba, która nigdzie nie była i nieczego nie widziała. Widze ze załozyłes tez temat JP. On tez ma na celu obserwacji reakcjina prowokację?
|
|
ad88@op.pl to jest mój aktualny mail, proszę szczęśliwego znalazcę o kontakt
|
|
amon75 napisał(a): > Polowa 16/22 nie ma solidniejszych. Ja jeżdziłam z Januszem > ,egzamin za 1 razem. Polecam !! Zgadzam się z Tobą ja niestety od Gruszfelda musiałam iść do nich na doszkalanie bo nic P Rysiek mnie nie nauczył Janusza polecam w 100% i Krzyśka też "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |