środa, 18 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Marsz Niepodległości - prowokacja i zimna krew

co to do k....y nędzy jarmark jakis na forum?są do tego ogloszenia i allegro,ewentualnie Przyjaciołka,to taka gazeta dla mało rozgarniętych

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Marsz Niepodległości - prowokacja i zimna krew

nie mam telefonu w torebce
kozystam z telefonu meza
to co juz tak nie mozna?
po CO WYDATKI!

TAKIE CIOTY CWELE JEBANE KURWY WYRUCHANE PRZEZ STADO NIE WYRZYTYCH MAŁP JAK SZCZEBIOTKA , DO KOMORY GAZOWEJ LUB WYJAZD NA JAKOŚ SYBERIE !

Bartes przyzwyczailam sie do tego,

PG 1 Polecam :) Jaranie w WC podstawa ,ale jak twoje dziecko będzie chciało tajne skrytki na zajaranie lub wypicie mogę podrzucić moje stare mapy :D

w biedronce to samo, co w zwykłym sklepie. aha. w dyskontach zawsze będzie gówno i do tego sprzedawane tak, że aż się zastanawiam, czy ludzie z kuponami socjalnymi na żywność tam chodzą. jak ktoś oszczędza na żywności to znaczy, że został wychowany na szmaciarza (sorki, moje wole przemyślenie). wolę kupić gorsze spodnie ale za to jedzenie najwyższej jakości.

kolejne sklepy w łomży chociaż parę razy widziałem już w tv, że mamy najwyższy współczynnik ilości sklepów na jednego mieszkańca w polsce. niedługo wzdłuż ulic będą się rozkładać i wszyscy będą sprzedawać sobie coś nawzajem.
tylko z takim myśleniem wszystko się w końcu rozpieprzy i na serio ryneczek będzie czekał.

slyszalem ze maja zaorac zambrow i sadzic tam na przemian kartofle z burakami wie ktos cos wiecej na ten temat??

http://www.youtube.com/watch?v=FKM1wY4Fa5E Pozdrawiam ;)

Policja w JP sie nie miesza... To wy ja mieszacie...

Autor: Dran (---.elomza.pl)
Data: 19-03-10 21:54

ANTY_BLM mogles sie pokusic o wrzucenie oryginalu... o tym filmiku bylo glosno chyba z miesiac temu. I w pelnej wersji niestety obraz jest "nieco" inny.
Dziadek to niestety stary kryminalista i rasista, sam zaczal i prowokowal goscia glupimi tekstami, wiec zaden z niego bohater.

gdzies ty to wyczytal? dziadek nie uzyl zadnego przeklenstwa w tej rozmowie i sam sie przesiadl do przodu, zeby z czarnym nie dyskutowac. a ten biedulek do niego z rekami wyskoczyl. w programach komediowych nawet czarni komicy mieli z niego ubaw, ze dostal po gebie od 67-letniego bialego i to w lutym co w stanach jest: "black history month"

SE to badziew ;D,spadnie ci z ręki i już martwisz się czy nadal będziesz mógł bezproblemowo używać aparaciku.
Miałem do czynienia z różnymi telefonami ale zaufanie mam tylko do Noki,jedyną jej wadą jest to że przez nią gubiłem ładowarkę,ale i taką wadę da radę zlikwidować,wystarczy mieć ją podłączoną non stop w jednym gniazdku.

Dla osób którzy używają komórki do dzwonienia i od czasu do czasu do napisania smsu to tylko Nokia.

oni krzyczą tak,bo kolega tak robi,chcą być modni w swoim towarzystwie. Co z tego,że nosi koszulki z takimi napisami i krzyczy jak radiowóz odjedzie na tyle daleko żeby go już nie usłyszeli policjanci. Jak trwoga to do policji mówiąc krótko.... Chciałabym żeby kiedyś tak dostali w du**,żeby prosili na komisariacie o pomoc.

dzięki za komplement ... ;]

NIE KAŻDY MA CZS SIĘ UMYĆ POMIĘDZY PRACĄ A PRCĄ A ZAKUPAMI I LATANIEM NAD DZIEĆMI ITD.

drodzy forumowicze czy wspomnialem ze to miasto mnie dobija i jest fe to ze nazwalem je kurwidolkiem to nie znaczy ze jest mi zle a wrecz przeciwnie trzyma mnie tu pare rzeczy i jestem z tego zadowolony ale zdania nie zmienie na temat tego miasta

blondloczek1 Ty to masz naprade jakis problem ze soba, czyzby jakies kompleksy

wszedzie to samo

Takos

Ruszyłem się już i pytam jeszcze raz. Masz jakieś jeszcze błyskotliwe porady?

http://www.3dwhite.pl/?click=e7deeebc335e0e3cb758cc6f534d44f7

Witam wszystkich, wie ktos moze co sie wydarzylo na odcinku drogi konarzyce- konopki(mniej wiecej) jadac widzialem samochod w rowie, i wczesniej slyszalem syreny strazy,

o ok ale nie dzis moze jutro jak cos:) a do tego vagcom to wystarczy kabel i program na pc tak? gdzie taki kabel mozna kupic? w lomzy gdzies sa?

tak dokladnie a kabel to na allegro mozna kupic !!!!

ile chcesz za nia za nokie 5610

Ja pierdole jak mnie to wkurwia....co ludzi nie macie musisz sie reklamowac....??????

Polecam ci poszukać na www.merlin.pl albo www.gandalf.pl, wcale nie wychodzi tak drogo jak w niektórych księgarniach. Tylko oczywiście musisz się tam zarejestrować, może na allegro??? Szukaj...

Witam

Z wielu źródeł wiem iż w kwietniu ma być pobór na 100%

stereotypowe myslenie zmanipulowanych malpek "sa" jestes prawdziwym/ą idotą/ką jesli myslisz ze narzady osob po wypadku sa przeznaczone do przeszczepow a zwlaszcza motocyklistow, ale to nie jest temat i miejsce na powazne rozmowy, tak wiec zostaje nam tylko czekac na otwarcie sezonu zeby byl dla wszystkich bezpieczny i szczesliwy pozdrawiam i dozobaczenia na trasie

jest u nas miejsce gdzie mozna sie pouczyc boksu i tak dla wyzycia sie energii pocwiczyc,siłownia mnie nie interesuje.prosze o pomoc

a ja niebardzo rozumiem ta zielona mile...

Nie lepiej w necie?Ja mam w ulubionych stronkę totalizatora i masz wszystko na bieżąco.

w Agrobiznesie jest boks, w pon. i czw. o 16.30

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org