środa, 18 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Narodowcy pokazali swiatu jak nalezy swietowac

Żadna pseudoreklama, w radiu slyszalam ze ma byc otwarcie ale nie doslyszalam kiedy. Bylam, widzialam, nic nie kupilam

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Narodowcy pokazali swiatu jak nalezy swietowac

tak osoba w wieku 17 lat jest dzieciakiem,którym ty najwyraźniej jesteś

Nie rozumiem jednego. Ktoś tu pisze, że posiedź do 24 i zobaczysz? I co mi zrobią? Spiszą? No faktycznie, wielka mi krzywda. Może byłeś pod wpływem alkoholu i do tego jeszcze nie letni to niestety musieli się Tobą zająć, bo takie mamy prawo. Nie raz się wracało po 24 albo gdzieś przesiadywało. I owszem, radiowozy się zdarzały, ale taka ich praca. Normalne, że każdy się zainteresuję widząc grupkę młodzieży o tej porze. W większości przypadków albo tylko przejechali, albo po prostu sprawdzili o co chodzi, bez żadnych konsekwencji. Nie rozumiem co macie do policjantów. W każdej grupie społecznej znajdą się ludzie "w porządku" i tacy, którzy nie są ok. A odłamek policjantów, którzy są "źli" na prawdę jest mniejszy tylko bardziej nagłaśniany. Gdy by policji nie było to byś się bał z domu wyjść, bo nie był byś zupełnie bezpieczny, każdy by podszedł i mógł Ci krzywde zrobić bez żadnych konsekwencji, dlatego należałoby przemyśleć jeden z drugim co wy próbujecie głosić. Wiadomo, że żadna służba nie będzie idealna, bo to tylko ludzie, ale lepiej mieć w ogóle jakiś porządek niż całkowity chaos i anarchię. Pozdrawiam.

CELLAR 1000000000000000000000000000000% RACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bettter
Mój KEBAB jest Najlepszy ZAPRASZAM wszystkich Serdecznie Małachowskiego pod PAWILONAMI "3-Wymiar"

HA HA HA DOBRE SOBIE ZEBY TO LUDZIE WIEDZIELI CO NIECO TO TWOIM KEBABIE TO BY PEWNIE NIKT NIE ZASZEDL, CO I TAK MALO LUDZI TAM ZNACHODZI
LIVE IS BRUTAL

Widzisz jak szybko się dogadaliśmy:)

Nikt nie mówi,że HH jest zły tylko przez takie dno jak firma ludziom ta kultura kojarzy się z patologią,jebaniem policji i samym gównem,co do wykonawców ,których wymienił Zenit warto by dodać Eldo,Fenomen i klasykę czyli K44 oraz Paktofonikę.

umyj zeby

A poza tym istnieje coś takiego jak NIE śmierdzący pot? ;D

hej poszukuje :opowiadań borowskiego na necie, mozna je gdzies znalesc? bo w bibliotekach juz nie ma a nie chce mi sie kasy wyrzucać. nie chodzi o streszczenie

jokerkoker wysoko mierzysz z tym AT , to czeka cie sporo wyrzeczeń i dużo badan po dostaniu się do psiarni, aby służyć jednostkach specjalnych w tej instytucji. Powodzenia

dharma234 uderz w stol a nozyce sie odezwa jacy ludzie dalej sa naiwni (powiem wam ale nieswiadomie pomagacie mi w pisaniu pracy na temat zachowania i rekacji ludzi w internecie na prowokacje)

m.wawrzynski nie kozacz ja cie znam chcesz to ujawnie twoje dane i adres w tedy moze odechce ci sie pisac glupot o nowogrodzie!!!! Pozdrawim

Panie Wawrzyński

Jakoś niesmacznie brzmi to, co pan napisał w swoim pierwszym poście, a jeszcze usiłuje pan tego bronić. Szczerze mówiąc, miałem pana za kogoś z klasą. Przynajmniej u mnie nie uczepi się pan ani ortografii, ani interpunkcji.
Pozdrawiam :-)
PS. nazwy miejscowości piszemy wielką literą ( tak mi się przypomniało ) :-))

Takos

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/0ecfc7066269f8a2.html

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org