Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Odbylo sie glosowanie :))) |
Czy ktos z forumowiczów wie czy i gdzie mozna przefarbowac kurtke skórzana?!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Odbylo sie glosowanie :))) |
ha, glupie zadajesz pytania?
|
|
Ryba 77, niezalezy Ci na informacji?!
|
|
Na Al. Legionów niestety Play tak ma i tyle. Nie dotyczy to tylko HSDAP ale całej lączności od 3G w górę. Mam 3 telefony w Play i niestety , często na Legionów ( początek numeracji ) rwie połączenia. Kupując internet od operatora GSM kupuje się kota w worku, nigdy nie wiadomo jak będzie z dostępnością usługi o czym oczywiście kupujący wie bo przecież przeczytał umowę/regulamin. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
wiem z doswiadczenia ze ci............ -prywaciarze- co dbaja, o stan swojego salonu- potrafia, zainwetowac' i unowoczesnic' ich dorobek w mgnieniu oka ..........................klient szlaja sie od jednego do drugiego
|
|
hmmm a moze ktos wie czy gdzies w Łomzy da sie przerobic skórzana kurtke???
|
|
Może spróbuj sam ,pastą do butów.
|
|
hej!! co o tym myslicie? ja się zastanawiam nad podjęciem tam nauki.
|
|
Ten kierunek jeszcze nie wszedł, musisz się dowiedzieć czy wejdzie już od tego roku.
|
|
browar dosyc szybko sie skonczy bo to tylko skrzynka
|
|
Ale za tego posta jednego browara byś mógł postawić.:)
|
|
na pewno można ufarbować kurtkę w Kolnie obok parku jest taki sklep<<ELEGANT>> a jesli chodzi o przerobienie to myśle ze większość zwykłych krawców może to zrobić
|
|
maly masz jakis problem? czy koniecznie chcesz zaistnieć, mimo iż nie masz nic do powiedzenia na temat??!!
|
|
green jak wsiadasz do taxówki to chyba widzisz, że taxomert jest wyłączony to zwróć uwagę taxówkarzowi to włączy. a co do tego, że pytają którędy mają jechać to prawda, ale ja zawsze wsiadając do taxówki to mówię która drogą chce jechać :)
|
|
madziusmadzius chyba masz złe informacje, 27 marca w mechaniaku są próbne matury z przedmiotów dodatkowych więc w jaki sposób mogą być wtedy dni otwarte?
|
|
No chyba ,że za frii pod biurkiem będziesz urzędasom laski robiła.
|
|
Marta03 nie mam zlych informacji, dni otwarte są 27 marca i ktoregos tam dnia kwietnia.
|
|
dziwne masz wymagania.........
|
|
Odmianow nie znasz a do biura ciągnie? Szukaj pracy u Jędrusia w Kisielnicy.
|
|
po co się wszystkim chwalisz ze się tam wybierasz?? skoro za "frii" to bierz dokumenty i leć miejscówkę grzać.......bądź pierwsza hehe
|
|
administracja to nudy zastanow sie!
|
|
Z tego co wiem kupując w playu to masz okres próbny po którym możesz zwrócić i wypowiedzieć umowę, czego nie proponuje raczej żadna inna firma komórkowa, a to jak działa twój komputer czy może jest obciążony dysk zawirusowany czy inne problemu to już zupełnie inna sprawa.
|
|
nie martwieee :) ale lamus nie wie co to frajerstwo i rzuca hasla.... nie jedego dalby na papier
|
|
A ktos bylby zainteresowany a propo tej dyscyplniny?
|
|
też byłam zainteresowana tą rasą ale..... chyba naprawdę duży wydatek i kto by się nim zajmował w ciągu dnia jak ja w pracy. .....daj sobie spokój z nim, nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
A ja bym się nad rzekę wybrała :) Ma zowsze Łomża
|
|
nie przesadzaj. nie porównuj zwierzęcia do człowieka. szkoda zwierza... ciekawe, że nikt wcześniej nie widział tego psa. tam się dużo ludzi kręci a pies pewnie ponad tydzień się męczył
|
|
ale bit dobry flow masz niezle jak troche popracujesz i tematyka bedzie bazdziej o czyms i z przekazem to moze cos z tego wyjdzie
|
|
track one masz racje chinski jednoslad zostaje wciagniety, ale japonski to nie ma co robic z twoja 15 letnia niemiecka zardzewiala puchą pozdrawiam i lewa do gory Ma zowsze Łomża
|
|
O własnie. Przyłączam się do pytania ;))
|
|
u pana Bikowskiego na Rządowej jest pracownia złotnicza nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
dzis w Katowicach juz gostek rozpoczal sezon,zabil siebie i pasażera, polowa kierowców jednosladów rowerem nie umie dobrze jezdzic i takie sa tego efekty,znowu sezon na warzywa sie zaczyna
|
|
witam ! mam takie pytanie czy klucze Yato to dobra firma .mozna je tanio kupic jak patrze na ceny .prosze o opinie tej firmy
|
|
Nie.. warunki atmosferyczne.. i dlatego.. i za tydzień treningi już są..
|
|
ale ****
|
|
podajcie nr do fryzjera przy cto, i na projektową, dziękuję
|