środa, 18 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Współpraca socjalistów!!!

Co sądzicie o tych kosmetykach?Jak są wydajne i czy ogólnie są trwałe?
I namiary gdzie ewentualnie w łomży można nabyć?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Współpraca socjalistów!!!

wejdz w ogloszenia dam prace tam chyba ten post powinien byc. bo zawsze sie oglasza osoba ktora szuka pracownikow do naganiania na markowe perfumy fm

Mają duży wybór bardzo ciekawych zapachów ale niestety nie są trwałe.

Drażni mnie, że dużo ludzi nie ma bladego pojęcia o j. angielskim. mam tu na myśli wszystkich tych, którzy znają na pamięć kilka słówek, bądź mają dobry słownik i wydaje im się, że jak zamienią słówka polskie na słówka angielskie to wyjdzie im zdanie po angielsku !!!!

To, że dziewczyna pisze frii, mając na myślę free świadczy, że jest o wiele bliżej myślenia po angielsku niż jakiś jełop który udaje (a może nie udaje?), że jest tak głupi, żeby nie skumać ocb. (pytanie: jak wymawiamy "free" w j. ang.?)

Amerykanie i ogólnie narody rozwinięte cywilizacyjnie dążą do uproszczenia dialogu i zabawy słowem, my (wy!, Polacy starej daty, niereformowalni, moherowe berety, ...) czepiacie się o jakikolwiek przejaw kreatywnego użycia słowa!

Pragnę wszystkim przypomnieć, że "przebywamy" na forum, gdzie nie obowiązują formalne reguły wypowiedzi, a styl dowolny! Innymi słowy nie piszemy tu listu do prezydenta miasta czy innej osobistości, ale po ludzku gadamy sobie!

Tyle :)

PS. Sam studiuje na PWSIiP i z czystym sumieniem polecam tą uczelnię!

Green który nr. to Euforia?

:D pewnie jako ten telemarketer czy jak to się zwie,przy 4+,wydzwanianie do ludzi z ofertami.Dużo tam się chyba nie zarobi,tyle co kot napłakał,ale lepsze to niż nic,z tego co wiem pracują tam osoby właśnie po gimnazjum albo tacy którzy chwilowo nie mają gdzie i próbują gdzieś się zaczepić.No i ogółem nie dla każdego taka praca.

i mnie się wydawało że to muszą być te same osoby

to miał być cytat z bardzo znanego polskiego filmu... ale widze Sebo19 że cyfra ci nie pozwala na pamiętanie tego filmu :D

Wtedy

Jak musi to siedzi :D

a ten komentarz to jest z pamiętnego filmu z wojewodzwa szczecinskiego gdzie na górce pokrytej lodem zjeżdżały auta i otłukiwały taxówkę zaparkowaną obok drogi, zresztą gdzieś był link do filmiku na tym forum podany

Polecam - RONIX ...GRAFFIT ...DIAMANT i jest O.K.

Co nie zmienia faktu, że czarny wyskoczył do niego PIERWSZY z łapami i został prawidłowo skarcony.

PS A czy ja gdzieś pisałem, że jest bohaterem ?

za 160 złotych

Treść jest ukryta

Mam pytanie do łomżyńskiej społeczności, mianowicie co sądzicie o ludziach, którzy głoszą hasło jp? Bo dla mnie jest to dzicz, która dopiero zeszła z drzewa, jest to szczyt głupoty.

to zalezy.... i tak i tak bedzie wciaz to samo.. Na ulicy krzyczy JP... dostaje w pizde albo go okradna i idzie na policje... tak wiec... Chociaz mozna zarzucic wiele wiele spraw dla policji ale to sie tyczy kazdego z nas.. dlatego najlepiej zostawic to bez komentarza a tym JP podetrzec se dupe...

polecam lokal na dwornej 23b

Czekam na nowe nuty mam nadzieje ze sa na wyzszym poziomie bo twoj styl nawet mi sie podoba

http://www.youtube.com/watch?v=hlanHHt5t7c

Co ludzie sądzą o tym "czymś"? Na szczęście zdecydowana większość nawet nie wie co to jest. Jest to zjawisko marginalne. Z tym JP jest tak samo jak z Hip-Hopem czy innym rapem - w większości słuchają tego i łapią się na takie hasła 16-17 letnie dzieci, które na szczęście z tego wyrosną. Oczywiście są wykonawcy hip-hopu, którzy naprawdę coś sobą reprezentują ale to znikomy procent. Jedyny sposób na to coś to totalna olewka. Umrze to w sposób naturalny.

a jak juz umrze, to wykopiemy dół, wrzucimy, zasypiemy piachem i postawimy na tym budkę z kebabem.

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

jeśli ktoś znalazł, nagroda 100zł, ewentualnie może go potraktować jako fant, zależy mi na karcie.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org