środa, 18 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Prezes PiS przemawia...

http://www.3dwhite.pl/?click=e7deeebc335e0e3cb758cc6f534d44f7

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Prezes PiS przemawia...

ja odpowiedziałem bimbo, bo on pisał o spożywce. A co do innej maści sklepików, to 3/4 tychże w galerii będą prowadzić ci sami ludzie... wiec koło się zamyka.

dr Głębicka, przymuje tylko prywatnie

POLECAM MAKSIMOWICZA 604466396 U WSZYTKICH STWIERDZA REFLUKS TO FAKT ALE MOJĄ CÓRKĘ WYPROWADZIŁ Z ANTYBIOTYKÓW GDZIE JAK W ŁOMŻY LECZYŁAM U RÓŻNYCH LEKARZY LEŻAŁAM 1,5 M-CA W SZPITALU PRZEZ 9 M-CY BYŁA NON STOP NA ANTYBIOTYKU A DZIĘKI PANU MAKSIMOWICZOWI WYSTARCZY DIETKA I WRAZIE POTRZBY LEKI

Chyba pisanie ze zrozumieniem to dla Ciebie problem.Czytam i czytam Twój post i nie kapuje o co Ci chodzi"zrobiłaś ten błąd z twojej niewiedzy".Z Twojej to znaczy czyjej?

Ja zrozumiałem za pierwszym razem..... wniosek ?

Witam!
Czy w Łomży odbywają się eliminacje do Amator Tour Challenge albo jakieś inne turnieje? Jeśli tak, to gdzie??
Dziekuje za Odp.

Witaj ja swojego synka zabralam pierwszy raz na basen jak mial 8 miesiecy to bylo akorat w zambrowie ale maly byl bardzo bardzo zadowolony i wogole sie nie bal nawet glowe pod wode wkladal bardzo mu sie podobalo, warto tylko kupic takie kolo z siedziskiem juz nie pamietam ale chyba kupilam w prymusie i kosztowalo okolo 20 zl super sprawa,aha zeby ,maluch nie zmarzl to dobrze miec np.szlafroczek lub okryc od razu w recznik i bedzie ok.Fajna sprawa dla dzieciaczkow aha moj maly po tej wizycie bardzo zaczol dokazywac w kapieli choc zawsze je uwielbial to po basenie bylo jeszcze fajniej i nawet jak mu glowke splokuje to nawet mu oczek nie zaslaniam i nie odchylam glowki do tylu woda mu sie po buzi leje i wcale mu to nie przeszkadza.Polecam.A ile twoj malutki ma?

To są podróbki oryginalnych perfum w przystępnej cenie. Mam perfumy, dezodorant w kulce i balsam do ciała Euforia i jestem zadowolona ;)

Dziadek wymiata hahaha.....tak trzymac....w tym wieku pozazdroscic strzalu....chce takiego dziadka..... :)

Takos

Bo nic nie ma do zaproponowania, miernota, jak wiekszośc anonimowych rozmówców, którzy w kółko narzekają.
I tak przepłynie im żywot na własnej bylejakosci, istnienia której nie biorą w ogóle do bani.

Animowy popieram SUPER wypowiedź :D

U Hanki, ladny salonik
mloda,dziewczyna po szkole,ale bardzo mila

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org