Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co dalej z naszą wolnością? |
kmaciek a dlugo masz konto w db?? bo ja mysle zwinac w mbanku i kredyt banku i przeniesc do deutsche banku
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co dalej z naszą wolnością? |
Dyrektor MOSiR się skompromitował zasiadając we władzach ŁKS-u na stanowisku prezesa klubu, być może z premedytacją i wyrachowaniem nie dopilnował aby ten fakt był odnotowany w powszechnie obowiązującym rejestrze dla stowarzyszeń czyli KRS-em. Podpisywał umowy bez pokrycia m.in z niby trenerem Milewskim, który robi wszystko, żeby utopić i zdyskredytować ŁKS przed tym śmiesznym niby pzpn. Za panoszącą się bandą niby urzędników , którzy przechadzają się z wyższością po korytarzach i zasiadających w pomieszczeniach od dawna przynależnych do władz i administracji Klubu piłkarskiego z wieloletnią tradycją-odpowiada ten, który tę organizację tworzył. Niżej przesyłam statut MOSiR w Łomży, którego obowiązki i realizacja postanowień, dla których była powołana nijak ma się do innych ośrodków tego typu m.in w choćby w niedalekiej Ostrołęce. Piszę to z niepokojem, bo docierają do mnie informacje o tym, że pan S."nie życzy sobie" organizowania na stadionie meczu międzypaństwowego U15 pomiędzy reprezentacją Polski i Białorusią (sic), to jest skandal i podpada pod działanie na szkodę jednostki organizacyjnej Miasta Łomży działającą w formie jednostki budżetowej i wbrew statutowi a w szczególności par 3.1 pkt 2 ust 4. Każdy inny ośrodek w Polsce zrobiłby wiele, by móc organizować tego typu międzynarodowe imprezy. Link do statutu MOSiR w Łomży: http://um.lomza.pl/bip/zalaczniki/art/090729102123.pdf
|
|
wolałabym od czasu do czasu wyskoczyć na pizze......
|
|
Bimbo- widać że jesteś młody i mało rozgarnięty... zagrożeniem dla sklepikarzy (spożywka) są biedronki bo mają najniższe ceny w kraju i są wszędzie... chyba tylko ty byś chodził codziennie i kupował jedzenie w venedzie... Sklepikarze sami przyznali że walcząc z hipermarketami, wyrosły im groźniejsze sklepy pod nosem- czyli biedronki. Naiwnie coś bredzisz że taki hipermarket mógłby brać coś z miejscowej hurtowni jak by cena była dobra, człowieku wielkie sieci jak biedronka czy auchany, reale to mają swoje centra dystrybucyjne i wożą im codziennie towar...
|
|
Uprzejmie informuję o otwarciu Placówki mBanku w Łomży przy ul. Pięknej 1. Placówka jest otwarta od pn.-pt. w godzinach 9-17.30. Serdecznie zapraszam Piotr Mierzejewski Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
Do Ostrowi i Pisza BLIŻEJ niż Białego Stoka.
|
|
vivera : - niewiem jakie stawki mają różne korporacje, na tym się nie skupiam, chodziło mi o to że z włączonym licznikiem płaciłam mniej niż z niewłączonym. - a tego że nie musiałam mu płacić skoro nie włączył licznika to nie wiedziałam..na drugi raz tak zrobię - i nie żalę się na forum, tylko ukazuję pewne zdarzenie jednocześnie "przestrzegając" innych żeby - w razie podobnej sytuacji - zwrócili na to uwagę.
|
|
szaszu...pamiętam..w sumie to nie było tak dawno..:D a teraz mamy szczebiotkę...:)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
kebap - buraku , co juz sie nie odzywasz?? oby jak najmniej takich cweli bylo na forach.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
http://www.3dwhite.pl/?click=e7deeebc335e0e3cb758cc6f534d44f7
|
|
jak myslicie czy nasz łomzyński basen może byc miejscem gdzie można zabrać niemowlaka żeby nauczył sie pływać??
|
|
PG1, jestem absolwentem tej szkoły i szczerze mówiąc mając drugą szanse wyboru innej szkoły bym nie wybrał. Świetna atmosfera, nauczyciele w porządku, wyrozumiali, choć w każdej szkole są wyjątki. 2 sale gimnastyczne (oddzielnie dla chłopców i dziewcząt), nieźle wyposażone.. Teraz budują basen i będzie modernizacja boiska więc zapowiada się jeszcze lepiej. Wyniki są dobre, jeśli włoży się w edukacje trochę pracy, to proste. Laureatów też nie brakuje. Zdecydowanie polecam.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |