Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
mój Prezydent:):) |
Nie szczebiotko. Dużo dużo dalej. Ale ANTY- BLM miał rację, że jesteś beznadziejna(y). Ale co zrobić? Każdy, głupi aby go zauważono, musi się czymś wykazać. W tym przypadku na tym forum.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: mój Prezydent:):) |
myslisz ze zareaguje ? hihi fajnie ci byly
|
|
Spoważniej proszę. To i tobie i twemu otoczeniu wyjdzie na dobre.
|
|
|
kebab- umyj se nogi i zmykaj do miasta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Za jakie 1,5-2 lata coś powstanie. Szykują się instruktory z AWFu w Wawie i Białej Podlaskiej, rodowite Łomżyniaki :) Mamy nadzieję coś więcej rozkręcić w Łomży. Jakieś pływanie na większą skalę, lekką, giętka ( trampolina). Miasto ma spory potencjał. Ale jak narazie jest marnotrawione przez władze:/
|
|
Jak lubisz nabijać kiesę osiedlowym sklepikarzom, to twoja sprawa, albo Twój interes hehehe
|
|
dzieki benny zeby nie ty bym nie wiedzial ze nasze wojewodztwo jest takie male
|
|
lunatyk kij fury który kupiłeś rzeczywiście jest lekki 19 oz ale jeśli mogę Ci udzielić jakiejś rady to nie szukaj kolejnego kija. Pograj trochę tym co masz, każdy kij czy to za 250 czy 1000 zł wymaga trochę czasu aby go wyczuć. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
nie nie wpuszczaja nas tam
|
|
Co mają świnie do tego tematu? Chłopak rzuca: - wykorzystał i rzucił... Dziewczyna rzuca: - wykorzystała i rzuciła... Każde w innym się zakochało. Takie życie...
|
|
jak wam źle to wy się stąd wynieście....najprościej to uczepić się biednego człowieka. My nie chcemy w mieście rasistów!!!!!! Chcemy normalnie zyć, pracować a nawet kolegować. Miejsca tu jest dość dla wszystkich. Pozdrawiam wszystkich, wesołych świąt!!!
|
|
Cyron z tymi 3 latkami, to możesz się liczyć.To też minus służby w KSP.Nieprawdą jest, że w KWP dają Cię zawsze najbliżej.Znam wiele takich przypadków.Załapać się gdzieś trzeba, szczególnie przed 1 stycznia 2012 r.Chyba nikomu nie trzeba tłumaczyć dlaczego...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |