Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
300 tysięcy zł od Tuska dla Laska |
aktualnie przebywam w Polsce, tylko komp jest z francji :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 300 tysięcy zł od Tuska dla Laska |
Sam mam starą skórzaną kurtkę która fajnie wygląda ale przydałoby się odnowić barwę skóry.Jeśli jest to opłacalne to z chęcią dowiedziałbym się gdzie można taką usługę zlecić.Kupić nową za przykładowo 400,500zł mi się nie widzi bo zamierzam w niej chodzić raz na jakiś czas.
|
|
A no racja. :D
|
|
pasemka będą to i męża w zakładzie nie problem :D a tam same fajne chłopaki aaaaaaah ale będzie się działo
|
|
w jamie sramie
|
|
No i właśnie przez takich jak ty mały mamy takie drogi jakie mamy :D Co ja bym zrobił?Wziąłbym jak najwięcej,tyle ile by się dało ale nie odje... bym chały.Miałbym kasę i nikt nie miałby do mnie pretensji,pracownikom dałbym więcej żeby nie krzyczeli że za mało,a użytkownicy dróg także byliby zadowoleni,chociaż pewnie znalazłby się taki któremu coś się zawsze nie spodoba. Ja to ja a ty to ty.Płać więcej za słabą jakość,ja nie zamierzam. Ale...gada się dobrze,chciałoby się dobrze,a nie zawsze wszystko takie proste i pójdzie po myśli.
|
|
szczebiotka oczywiscie mogę podac ci jej nr. tel. ale przecież nie tu na forum, jest tu kilku żartownisi co mogli by go wykorzystac w innych celach. Pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |