Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wolnosc slowa wg. pis |
Do Basia236 " Za ładną działkę w Łomży żąda się jak by ona była na Florydzie a nie na - ZADUPIU Podlasia.........." Łomża leży w płn.- wsch części Mazowsza, za odpowiedź że na Podlasiu byłaby jedynka z historii w kl. IV szkoły podstawowej. Najbardziej ubodło mnie w filmie KSD, że w Łomży na ulicy chodzą Żubry (ale może to dobry pomysł na reklamę?) Każdy biadoli, że źle i drogo, ale nikt nic nie robi tylko ogląda się na innych. Ceny działek w Łomży byłyby niższe, gdyby miasto podzieliło większy teren na kilkadziesiąt małych działek. Gdyby cena działki do 10 arów na terenie miasta sięgała do 100.000 zł, wiele osób wolałoby postawić sobie niewielki domek zamiast kupować mieszkania i stare domy za niebotyczne pieniądze. Miasto natomiast miałoby kasę z podatków. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wolnosc slowa wg. pis |
Już w piątek kolejny mecz Technika Łomża na przeciw naszemu zespołu stanie UKS Łapa Łapy. Zapraszamy wszystkich fanów koszykówki do odwiedzenia hali przy ul.Rybaki o 19ej p.s DOPING MILE WIDZIANY!!!!!!!!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
same baby?-ja tak nie potrafie, mialam zaszczyt niemaly:) uczeszczac' do jednej z wielu renomowanych szkol w Lomzy- niestety musze wyznac' wiekszosc' uczniow byla rolnikami! Kocham wies'
|
|
Mam duzy sentyment do tej ULICY dla mnie jednak najwazniejsze sa, rowy!(wktorych czesto sie bawilam) szkoda ze juz nie isnieja,
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |