Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kosiorek |
PizzaKebab (dwa w jednym) w Galerii przy Stokrotce super mieszanka. Tak ogólnie to niezle karmia, (i nie drogo - jak narazie), a ten lokal to sie nazywa SAFRA (czy jakos tak) ADALL
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kosiorek |
... :)
|
|
Idzie Grześ przez wieś worek piasku niesie, a przez dziurkę piasek ciurkiem sypie się za Grzesiem......................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................... :)) Ryskago
|
|
do keicam To co - jakby zamknąć wszelkie linie komunikacyjne i odizolować Ostrowię Mazowiecką od świata to wtedy będzie tam przemysł rozwijał i handel.
|
|
No właśnie Ptysiu, zdradźże nam o czym?? Ryskago
|
|
A wolałbyś aby Ciebie zdrowo drażniły ??. I poza tym to nie są skrypty.
|
|
Tak. No i co ryskago? Czym zbulwersowana? Że koledze ktoś uwagę zwrócił? Tak, jestem formalistą (lecz nie przesadnym - taka praca) bo zauważam, że większośc błędów jakie są popełniane i nie chodzi tu tylko o języki obce, bierze się z przeświadczenia "bo ja wiem i już" i nie zadania sobie trudu sprawdzenia informacji jaką się posługujemy. Jesteśmy skłonni bronić do upadłego nawet najbardziej mylnych i absurdalnych stwierdzeń, gdy atak na nie przyjmujemy jako atak na własną osobę. Moim zdaniem warto pamiętać, iż treść i forma są współzależne. I ta pierwsza bez tej drugiej to tylko ciąg liter/zgłosek.
|
|
No właśnie, w jakiej telefonii?? Akuratnie jestem na kupnie więc poczekam jeszcze na inne opinie... :)) Ryskago
|
|
Powiem tak swego czasu miałem okazję widzieć wypadek księdza, który niestety był w okrutnym stanie upojenia alkoholowego a najdziwniejsze jest to , że żadna prasa ani żadne wiadomości nie podału nikomu tego faktu do wiadomości, tylko tyle , że miał miejsce wypadek, powiedzcie mi dlaczego tak sie dzieje, nie chodzi mi o komendanta jako policjanta ale jako człowieka. I dlaczego jedne zawody mają ,,dziwne " przywileje a inne kasuje się jauż na wstępie. No niech ktoś mi wytłumaczy
|
|
job: komendant był osobą publiczną. A ten ksiądz ?? ....... hmm. Udało mu się. Gdyby to zwęszyły tak poczytne pisma jak: "NIE", "FAKT", "SUPER EKSPRES".... to ...... on może by to jeszcze jakoś przeżył, ale jego dzieci ze wstydu by się spaliły ! (uniknął odpowiedzialności moralnej, co nie oznacza, że uniknął odpowiedzialności karnej). Pozdrowienia ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Ryskago a jaka jest w Krakowie temperatura w nocy ? A co do tematu to niewidać zemy wiosna szybko przyszła
|
|
-Bilecik do kontroli -trąbka -jaka trąbka ? -jaki bilecik ?
|
|
Bardzo dziekuje tobie Ryskago
|
|
neistety nie wyszukam...bo kolega jechal w gory i mu gogli pozyczylem...wiec musze poczekac az wroci :/
|
|
ptysiu91: jak bys przeczytal temat przewodni to bys wiedzial czy mam na karte czy na abonament :) tylko fakty bez komentarza
|
|
cycq no wlasnie interesuj sie soba anie jak ktos nie ma na te 3 bulki to niema. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Ptysiu, Burak pastewny... :)) Ryskago
|
|
Przeczytałem bo to z książki pisałem to więc jak mogłem pisać nie czytająć :/ A bendą jeszcze dalsze cześci może to zbytnio w skrócie napisane ale dobrze nawet wiedziec tyle niż nic !
|
|
...który odbiłby się rykoszetem i trafił w ... Ryskago
|
|
Maciek, Aleś Ty spostrzegawczy... A ja wierzyłam Mu we wszystko jak ta durna baba... Ryskago
|
|
Oby za pozno nie bylo..:) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
|
mnie tam niema. ADALL
|
|
Ukończyłem swoją graficzną pracę. Wnoszę o rozważenie pewnych zmian w wyglądzie koszulek. Promując nasz klub zapomnieliśmy o jego strategicznym sponsorze. Jest nim nasz łomżyński Browar. Dlaczego nie sprzedawać koszulek z reklamą sponsora? Wniesiemy wtedy mały wkład w promocji naszego browaru. Ja nie wstydziłbym się iść z reklamą naszego piwa w każdym mieście świata. Od dawna Browar w swojej akcji marketingowej chce wyraźnie być kojarzony z Łomżą. Dlatego też na drugi plan poszły gatunki piwa i ich nazwy handlowe. Na świeczniku widać wyraźnie napis Łomża. Przy wyeksponowanym napisie ŁKS Łomża i powtarzającym się browar Łomża, tego nazewnictwa naszego miasta jest zbyt wiele. Dlatego trochę zmodyfikowałem graficznie tą naszą koszulkę. Jak Wam podoba się mój pomysł ??? p/s Dzięki Michał za pomoc :))
|
|
oooooooooooooooo "wieśmak" poirytowany, prawda w oczy kole
|
|
Treść jest ukryta
|