środa, 18 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Beata Sawicka: oddajcie moją łapówkę.

Pogotowie Łomża O.K. - Dziękuję bo żyję.......!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Beata Sawicka: oddajcie moją łapówkę.

Panie Zenit od ósmych cudów świata, piesków na rękach u wrażliwych panienek i sexi fot na o2, pan się nie udziela w wątkach o których pan pojęcia nie ma.

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Czy ktos moze mi cos powiedziec o zespołach :Awans , Remedium i Ritmix( nie jestem pewna czy to jest właściwa nazwa zespołu bo byc moze on nazywa sie Rytmix)? A moze ktoś sie orientuje jakie sa ceny tych zespołów?

Na wesele -tylko Model. Chłopaki rżną co tylko chcecie,nawet zdarzało się ,że i panną młodą

sorki juz nie aktualne

co sie napinacie? Moze green jechala z malym dzieckiem do lekarza? Nie wazne jaka odleglosc taksowkarz powinien wlaczyc taksometr.

Danielku,tu mowa jest jedynie o 1,20 zł,bo jak zapłacimy za wszystko to potem gnojek będzie zdziwiony ,że musiał płacić za txi.

taxi

_mały_ nie nazywaj mnie gnojkiem bo dla ciebie nim nie jestem to po pierwsze a po drugie nie jestem chłoptasiem tylko dziewczyną.. - jeszcze nie dawno umawialiśmy się na osiedlowego różanca... - to taki z ciebie katolik..? ;)

Tak się słada że poprostu muszę jeździć taksówką do przychodni- bo mam nogę w gipsie po samą pachwinę.. :/

I nie chodzi tu o głupie 1.20 tylko o fakt, że za każdym razem z tego samego miejsca do tego samego miejsca płacę różne stawki.
Jak przyjdzie młody taksówkarz - to honorowo włącza licznik i bierze tyle co licznik pokarze i daje rachunek. Najgorsze są stare wygi co licznika nie włączają mówiąc że ups, zapomnieli i ustalają ceną na oko..

Ale ok, patrzę że tu prawie sami bogacze na forum i to z takim gestem ze dla nich to pestka płacić tyle czy tyle.. Jednak nie życzę nikomu takiej sytuacji w której ja teraz jestem zmuszona być i przekonywać sie na własnej skórze.. Ale jeszcze raz powtarzam że chodzi o fakt a nie o głupie 1.20. Żeby chodziło tylko i wyłącznie o kase - to rzeczywiscie pokuśtykałabym z nogą w gipsie na piechotę......

na wstępie zaczne ze to nie jest jakakolwiek forma reklamy !!!
http://www.youtube.com/watch?v=-mri6q_dnBM 0:10 jaka to jest nuta? nazwa i tytul... o to mi chodzi dla nie kumatych xF

Faktem jest to, że coś takiego jak cena z przejechany km nie istnieje w taksówkach, bo jadąc w jedno miejsce płace 9 zł, a wracając tą samą trasą i taksówką z tej samej korporacji 12 zł. Uwzględniam oczywiście, że jade na taryfie dziennej w obu przypadkach.

W porównaniu z innymi miastami i kosztach jakie ponosi taksówkarz, nie załował bym mu tych 1.20 zł :)

dzięki wielkie ! :)

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Rozpocznijmy od tego, że wykształcenie nie powinno być obowiązkiem a przywilejem. Nie powinniśmy nikogo zmuszać do zdawania matury. Matura natomiast powinna być egzaminem, którego nie powinien zdawać każdy. Poprzeczka powinna być zawieszona tak wysoko, żeby posiadali ją jedynie ludzie reprezentujący względny poziom intelektualny. Obecnie mamy z tym w kraju wielki problem, z którego również rodzi się bezrobocie.

Aktualni studenci WSA, Jańskiego itp. za parę lat będą okupować UP, a ich przedsiębiorczy i "obrotni" koledzy po zawodówkach będą "kręcić lody". Każdy powinien iść swoją drogą, ale obierając daną ścieżkę, nie kierować się najprostrzą linią oporu, bo sukces tkwi tam, gdzie jest wysiłek i pot ;)

Dlatego też, jeżeli edyth chce iść do pracy, to niech idzie :) Na pracę za biurkiem nie ma szans. Raczej szanse ma przy wykładaniu towaru na półki. Jedakże radziłbym przynajmniej podejść do tej matury.

A dla tych którzy mówią, że matura z matmy jest ciężka ... chyba kpicie! Większość zadań z matury próbnej można było policzyć w pamięci. Najwidoczniej jesteście analfabetami matematycznymi. Matura z matmy jest potrzebna bo matma oducza lenistwa, na które obecnie choruje młodzież.

Natomiast co do technikum ... to raczej nie wina technikum tylko uczniów tego technikum. Ja kończyłem mechaniak, połowa mojej klasy zdawało maturę z matmy i wszyscy zdali. Część z nas poszło na polibudę i sobie radzimy.

rudy błazen z druhem

bure

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org