Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
mam nadzieje ze 11 listopada tzw marsz niepodleglosci nie narozrabia w stolicy |
szpilki są konieczne żeby połączyc bigle z koralikiem, chyba że robisz na jakimś sznurku, żyłce czy druciku.a jeśli chodzi o bigle to już twój wybór, możesz kupic otwarte i dokupic silikonowe zatyczki, choc i bez nich nie będą wypadac.a koraliki jak na początek polecam szklane.są najtańsze i najwięcej w opakowaniu,oczywiście w zależności od wielkości. a tak poza tym polecam jakąś książkę na ten temat,teraz można coś znależc w każdej księgarni. powodzenia.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: mam nadzieje ze 11 listopada tzw marsz niepodleglosci nie narozrabia w stolicy |
Wygrałem :) Dziękuję wszystkim za pomoc :D
|
|
Re: mam nadzieje ze 11 listopada tzw marsz niepodleglosci nie narozrabia w stolicy |
O,dzięki wielkie! :)
|
|
Doktor Śliwecka. I tyle w temacie.
|
|
ja tam do nich nic nie mam ale czasem czuje obawe jak ide ulica a oni z nozami na chodniku stoja i przejsc sie nie da....
|
|
zal sie robi jak czytam takie glupoty, chec bycia w kregu zaintesowania, chec zablysniecia. nalezy sobie darowac te beznadziejne odpowiedzi, bo kazdy czlowiek ma inny rozum, zasob slow, inna kulture i poziom.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |