Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Katolicki zakaz grożny dla zdrowia/życia |
u Ryśka na melinie... miecho szur-bab sos. sikacz-pen ![]() rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Katolicki zakaz grożny dla zdrowia/życia |
Ja jestem za centrum na bawełnie, wydaje mi się jak już ktoś zauważył że jak będą dwie galerie to obroty w butikach będą znacznie mniejsze niż w dużych miastach, zamawiane będzie mniej towaru i w konsekwencji nie będzie wyprzedaży z prawdziwego zdarzenia, było to już zauważalne w tym sezonie w białym, tam właściciele zachowywali się ostrożnie z zamówieniami i nie mieli nadwyżek ubrań które musieli by wyprzedawać po sezonowo. Ale na forum to sobie możemy popisać...
|
|
na ul. Farnej widziałem w komisie (lombardzie)
|
|
Rozumiem, że ludzie bali by się matmy, jakby była taka jak np 4 lata temu, od tamtej pory zarówno matma podstawowa, jak i rozszerzona każdego roku są coraz łatwiejsze... Obecna matura z matmy na poziomie podstawowym to chyba jakieś jaja są... Jeśli tak dalej będzie to niedługo dogonimy USA pod względem edukacji... ![]() Nie chcę nikogo urazić, ale albo trzeba być skończonym idiotą, albo totalnym leniem i ignorantem, by tej matury nie zdać... ![]()
|
|
Jeśli jeździsz często to powinnaś pobierać paragon a jeśli to ci nie wystarcza to fakturę, bo masz do tego prawo, a tak dla przykładu to czasami też mam taki czas że wybieram taksówkę zamiast samochodu, lecz wtedy myślę tylko o szybkim dotarciu do celu.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |