Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
gdy Kaczyński zostanie Premierem . |
Kak TY krasawica,to niet problema ,ja magu Tiebia uczyć szto tylko zachoczesz,dienieg nie nada.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: gdy Kaczyński zostanie Premierem . |
To co jest już 100!
|
|
Polecam salon fryzjerski na KŚ.Anny 2, są tam miłe panie, dziewczyny świetnie doradzają i maja super rękę do pasemek, w dodatku pracują na sprawdzonych i dobrych farbach, tam nie ma fuszerki-gwarancja zadowolenia-włascicielka Emilka Gronostajska .Od lat sie tam strzygę, maluję.Pełen profesjonalizm.POLECAM!!!!!!!!!!Ceny przystępne!!!!!!!!!!
|
|
Tylko nie Bandzul.Wydaje mi się że doktor Śliwecka by przyjechała,a tak to raczej nie bardzo,każą jechać na pogotowie
|
|
Salon na ks Anny faktycznie jest tani ale jak juz tam robic wlosy to tylko u szefowej Emilki
|
|
dzieki wlasnie o te zdjecie mi chodzilo:)
|
|
Dr Bandzul zawsze przyjedzie nawet w weekendy 602673709, naprawde wspanialy lekarz pediatra i jako jedyny w Lomzy ma tytul Doktora.100 % trafne diagnozy i leczenie.Naprawde polecam
|
|
fajny tam zajazd na fortah raz strzelalam ze szkoly
|
|
pewny jestes' ze na Szosie tylko slabe?
|
|
Ech, jak kiedyś mi dziecko zakrztusiło się tak, że nie mogło złapać oddechu i po prostu dusiło się to po krótkiej rozmowie pani z pogotowia migiem wysłała karetkę i po kliku minutach już byli. Widziałem, jak poważnie potraktowali zgłoszenie i dosłownie biegli z karetki do klatki. Wszystko dobrze się skończyło, tylko kilka dni w szpitalu. Na szczęście karetka w tym czasie była wolna. Więc wzywajac pogotowie zawsze zastanówice się, czy na pewno potrzebujecie natychmiast jego pomocy, bo w tej samej chwili gdzies może rozgrywać się dramat i każda minuta może być bezcenna. Pamiętajcie, że 24 godziny na dobę jest czynne ambulatorium dla dorosłych i pediatryczne na Szosie Zambrowskiej.
|
|
jak za biurkiem to: - lidl - polo - stokrotka - biedronki - kaufland etc. tam nie trzeba znać matematyki, kasa sama dodaje i odejmuje, a swoją nieznajomością ortografii również się nie zbłaźnisz, co właśnie zrobiłaś pisząc "sęsnego" „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Możesz za biurkiem wykonywać pracę chałupniczą tj. skręcanie długopisów. Można znaleźć ogłoszenia w sieci tego typu ;)
|
|
Powiem Ci tak, jak mi powiedział mój wykładowca na studiach, co można robić w Polsce z wyższym wykształceniem. Cytuję: "Co będziecie robić po studiach? Więc panowie to do łopaty, jeżeli przeczytają wcześniej instrukcję obsługi, a panie... hmmm... to na ulicę, ewentualnie do pilnowania dzieci" Oczywiście to była metafora, która miała na celu pokazać że w Polsce rynek pracy jest tak chu... że nawet kończąc studia, znalezienie pracy graniczy z cudem. I tak też jest. Więc człowieku robisz błąd nie podchodząc do matury bo to jest podstawowy papier żeby o czymkolwiek myśleć. Do biura ? Po gimnazjum ? Weź przestań, bądź realistą. Nie spieprz sobie życia już na starcie (ps. my mieszkańcy Łomży i tak mamy już nieciekawą sytuację mieszkając w tym mieście). Zamiast myśleć o pracy to w książki.
|
|
Znaczy jest duch w narodzie, optymizm i nadzieja :-)
|
|
do lopaty
|
|
Nie ma lepszej inwestycji niż inwestycja we wsłany intelekt, edukację, etc. Raz zdobytej wiedzy nikt nam już nie odbierze. Mając możliwość podejścia do matury, a następnie możliwość darmowego studiowania chociażby w Łomży, dziwne jest, że nie chcesz podążać tą ścieżką. Tym bardziej, że nie grzeszysz znajomością ojczystego języka pisanego oraz realiów otaczającego Ciebie świata. Do książek i koniecznie restrukturyzacja toku myślenia.
|
|
Ambitna dziewczyna jest nie ma co ;) Nawet do matury nie chce podejść,a już o pracy za biurkiem myśli... ;D
|
|
Witam! Czy w Łomży znajdę miejsce,gdzie można zakupić stare płyty winylowe?
|
|
W antykwariacie ? ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Za biurkem ? moj znajomy ma prace za biurkem siedzi 8 godzin za biurkem i szczerze ma dosc tylko wrzody na dupiee robia sie i wzrok traci od komputera i problemy z kregoslupem no ale placo a ma technikum z studium elektro cos tam.
|
|
Tak najlepiej to całe forum zbierzemy i zrobimy wycieczke na ''miejscówki'' i poszukamy razem a jak ktoś znajdzie to dzielimy się fifty fifty ;) Ja mam kilka łusek amunicji ale dla mnie to cenne :)
|
|
Siemka, ciekawią mnie te miejscówki. Podaj adres na pewno się odezwę.
|
|
W,, sympatii,, na krótkiej sporo tego mieli.
|
|
w koncu na forum mamy powazny problem xD ja radze znalezc tego gostka.... przekopac go albo spalic mu fure i po sprawie xD no i upomniec sie o te 5.80 heh ;p
|
|
Dostaniesz sie do tej pracy jeśli po pierwsze zdasz testy psychologiczne, jesli Ci sie uda dostaniesz skierowanie na badania lekarskie i na koniec testy sprawnościowe. Wszyskie szczegóły znajdziesz też na necie, powodzenia
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Ale już odnośnie spotkania w 4 oczy dalej milczysz :)
|
|
siwek nie przejmuj się tak, to nie remont twojego domu czy mieszkania. Wszystkiego od razu nie zrobią,z czasem może będzie się polepszać ale w Łomży ten czas za długi,nie nowość że jakość wykonania i rozplanowania pozostawia wiele do życzenia,wszystko aby zrobić jak najtańszym kosztem a wziąć jak najwięcej pieniędzy.
|
|
cham tyz czlowiek tylko nogi ma brudne
|
|
mówisz i masz
|
|
a mi kojarzy ona sie z taka osobka co to w zeszlym roku-wakacje tez sie tak smiesznie udzielala :) tylko nie moge sobie przypomniec jak sie zwala-a szukac mi sie nie chce :) pamietacie tez???na kazdy temat miala cos do powiedzenia......tylko nie na temat.....a wielu sie strasznie denerwowalo....!!! Pewnie masz na myśli waldka27, który każdą wypowiedź kończył znakami zapytania ;)
|
|
na całe szczęście nie miałam takiej sytuacji.
|
|
szczebiotka oczywiscie mogę podac ci jej nr. tel. ale przecież nie tu na forum, jest tu kilku żartownisi co mogli by go wykorzystac w innych celach. Pozdrawiam
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Malami, tak na dobrą sprawę to w Łomży nie ma pracy dla ludzi z każdym wykształceniem. Też nie musi trzymać się kurczowo Łomży, nie znajdzie pracy tutaj, to może uda jej się gdzie indziej.
|
|
http://lomza.nocuj.com.pl/ Góralu idź przenocuj z dzień lub dwa, jak mało to i tydzień a będziesz wiedział co sądzić o Hotelu Gromada w Łomży. Resztę doczytasz w internecie. Google, aż się proszą.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |