czwartek, 24 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
LUDU POLAN , powstań z kolan !!!

no to masz

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: LUDU POLAN , powstań z kolan !!!

szczebiotka sadzac po w82-124.abo.wanadoo.fr piszesz pewnie z francji troche droga rozmowa by wyszla moze jakis inny kontakt np w 4 oczy :P

Proszę jeszcze o kilka głosów ponieważ niektóre nicki sie powtarzały

znaczy sie wpisow :)

prosze bardzo:)

PROSZĘ POMÓŻCIE

lifko lifko skocz po piwko:) pozdrawiam

Autor: SD (82.139.159.---)
Data: 16-03-10 13:35

Galerie muszą powstać w Łomży i to koniecznie .
W Łomży przez ostatnie 3 lata kupiłem tylko spodnie :D Większość rzeczy w szafie mam z galerii białostockich i warszawskich . Do Warszawy pociągiem w tą i z powrotem 50zł , samochodem koszt ze 100zł . Najlepsze jest to że i tak się opłaca jeździć .

Trzeba dowiedzieć się co to za grupa ludzi i jeżeli oficjalnie uda im się coś zrobić bojkotować ich na dużą skalę , bo w Polsce niestety trzeba walczyć o swoje .

i nawet gdy taka galeria (mall) powstanie w Lomzy to i tak dalej bedzie sie oplacalo jezdzic do W-wy lub B-stoku. na sto procent ceny w Lomzy beda takie, ze ciezko bedzie znalezc klienta. poprostu w wiekszych miastach jest wiekszy popyt i wieksza sprzedaz, to ceny mozna trzymac na nizszym poziomie i ciagle zarobic. w Lomzy sprzedaja 10 par spodni i np 50 bluzek w tygodniu, czynsz za lokal trzeba zaplacic, pracownikom trzeba zaplacic, ubezpieczenie, elektryka, itd i jeszcze zarobic aby nowy towar kupic, to sam sobie wyobraz jakie beda musialy byc marze na towary.

Stary co Ty gadasz... Ja mam w Playu i nie narzekam.... Może zasięg masz słaby ,bo klikasz z jakiejś wioski ;)

a masz :)

Na stronce podanej przez "malami" masz podaną całą procedurę kwalifikacyjną do SW ;) pozdrawiam

Pozdro

siema ja robilem kiedys maglownice nie w suchoniach tylko w ksiezynie naprawde solidna firma jedziesz dajesz im swoja a oni oddaja ci juz zregenerowana auto opel vectra i nic mi sie nie dzialo po roku czasu pozdrawiam

bez znajomosci niczego dzisiaj nie zalatwisz taka prawda!!!!

....... ale czy taka maglownica obsługuje maglowanie prześcieradeł 2x2 ?

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

.... ale tak najzupełniej poważnie pisząc, to gdyby nie kebab, to nasze forum by umarło :-)))

Takos

No to kolego wygrałeś to teraz tym stu osobom po browarku się należy :)

Ja się nigdy nie wstydziłem przyznawać, że jestem z Łomży i gdziekolwiek bym nie był to starałem sie robić Łomży dobrą reklamę.

Nie spotkałem się jeszcze nigdzie (oprócz) białego, żeby ktoś mówił coś złego o Łomży. Głównie nasze miasto kojarzone jest z Browarem Łomża i tu ocena pozytywna. Kiedyś koleś z Lublina powiedział, że mamy spoko kibiców (ŁKSu), bo jak był mecz z Motorem, to on od dawna tylu przyjezdnych nie widział. Kiedyś też mi ktoś powiedział, że przyjeżdża nad Narew na ryby i kilka razy był w Łomzy przejazdem. Ludzie z Olsztyna i okolic Nidzicy/Działdowa/Mławy jak przyjechali do Łomży byli pozytywnie zaskoczeni (położenie, widok z poloneza, starówka).
Można by mnożyc przykłady...

Więc nie narzekajmy że nasze miasto to zadupie. Zróbmy coś aby nikt nie musiał sie wstydzić, że z Łomży pochodzi ;)

Zdrówko

Smiech, o Narwii tez mowili na poczatku 2007 ze powstanie za 2 lata, minely 3... niech sie w koncu to miasto ruszy bo stoimy w miejscu juz od groma lat... co do "rozwoju" to powstaja tylko nowe biedronki, a kieszenie napychamy handlowcom z innych miast, twierdze jak moi niektorzy poprzednicy ze w Lomzy zakupow nie robia jesli chodzi o ubrania, maja racje bo tu nic nie ma.

Treść jest ukryta

Nie kupuj kija w ciemno, bo ładnie wygląda na zdjęciu, bo ktoś Ci poleci. Kij bilardowy powinno wybierać się indywidualnie pod zawodnika (waga kija, elastyczność szczytówki, twardość kapki itd. ). Pamiętaj jednak, że każdy sprzedający będzie zachwalał swój kij pod niebiosa. Na początek polecam twarda szczytówkę z miękką kapką.

mi się to kojarzy ze zdjęciem:

Takos

Zwykle to zdjecie sie nazywa "Ironworkers" lub NEW YORK CITY IRON WORKERS LUNCH ON GIRDER

czemu taka tajemnicza jestes??

ciarki mi chodzą jak patrzę na te zdjecia- mam lęk wysokości :)

obsługa w tych sklepach jest super, znajomej do baniaka 60l polecili stadko pyszczaków, tylko tak nie za dużo maksymalnie 8-10 sztuk.
Może ktoś chce kupić ślimaki Helenki 5pln/szt

Mam pytanko poszukuję dobrej fryzjerki któraa ładnie robi pasemka w blondzie.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org