Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdybyście mogli zaprotestować! Gdybyście... |
i powko wiecej
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdybyście mogli zaprotestować! Gdybyście... |
;)
|
|
:-)
|
|
Tak. Lokal na długiej był dośc drogi. Z tego co sie orientuje to jeszce nie ma konkretnej lokalizacji na kiosk. Coś mi sie obiło, że otwarcie ma byc w maju. a do tego czasu:(((
|
|
Student(ka).... ,, Uderz w stół a nożyce sie odezwą.......'' ruszylo co?
|
|
normalnie brak słow................... taki chaos o cos czego jeszcze nie skonczono,szkoda tylko nerwow i pracy tych ktorzy wysilaja sie tak,zeby cos nowego zrobic,a tu takie cos.......... axell jak sie ma cos do kogos to sie zalatwia to miedzy soba a nie jakies szopki odstawia na forum,po co to smietnik robic........ jesli chodzi o domek-co ma piernik do wiatraka, i bimbo-jedz do kisielnicy tam przeciez tez stoi taka pseudo stodola ,,night club,, agroturystyka,ocen to i porownaj anie czepiasz sie czegos co powstaje.....srodkiem prawdy trasa gdzie stoi ten night club jezdzi wiecej turystow i warszawiakow i podziwia ta niby stodole niz przez legionow mieli by jedzic
|
|
na zdrowie!
|
|
Za temat o weselu!! Autor: strażak (---.lomza.vectranet.pl) Data: 16-03-10 20:41 to masz 3 wpisy na 100 piw qa huk nie strace Kilka wpisów tego samego użytkownika jest liczone jako 1 wpis Takos
|
|
:)
|
|
:))
|
|
masz i ja też Ci pomoge hehe :) napisz potem czy wygrałeś chociaż
|
|
prokuratura gnębi swoich. jakie to polskie... "Tak, poznaję tę gębę nie goloną tydzień, szarą, mętną jak szyby traktierni podmiejskiej, spode łba widzi wszystko, choć patrzeć się wstydzi - poznaję te drapieżne pazury złodziejskie. Był w ochranie, w K-stelle, w defensywie polskiej, kiedy mówię te słowa, on tu jest i słyszy, on szepcze towarzyszom: "Jutro wiec na Wolskiej", i jutro palcem wskaże własnych towarzyszy. A potem długo, tępo będzie walił w mordę, aż powybija zęby i ziemię zakrwawi... Jemu pieniądze płacą, jemu dają order, on co dzień wolny chodzi po wolnej Warszawie. Wieczorem będzie wódkę chlał w restauracji, będzie śpiewał "Titinę" w zaduchu i krzyku, za dziewkę, za rachunek sto złotych zapłaci, jak jeden szeląg z tamtych - trzydziestu srebrników."
|
|
niech wieś nie robi wsi z miasta - i to jest cały komentarz i moja odpowiedż na posty wygłodniałych biedaków. Nie wazne jak aby **** tylko była pełna . Wełna nie wełna byle **** była pelna - filozofia Jaśka z pobliskiej wsi. A i co jedno wazne by na łeb nie kapało. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
dawaj do mnie zrobie ci kebap! hihihhihihi na MZ-cie pojezdzim :) ty na niej. ja na tobie...:)
|
|
up *****, up !
|
|
a ile już uzbierałeś?
|