wtorek, 29 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PiS idzie na wojnę :)

nie jadlam, przyznam dam sie zaprosic'
rachunek dzielimy na po/l

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PiS idzie na wojnę :)

sodoma gomora k-----------------wo

a na rodzicach tej szkoły psy wieszają bo puścili pismo do prokuratury z podejrzeniami o dziwactwa z nim związane... sprawa jak widać jeszcze nie raz "wypłynie" w tym basenie...
co do pomysłu wypłycenia to panowie zarządzający powiedzieli " nie było takiej potrzeby" jak widać chyba była...
ciekaw jestem co powiedzą ci mądrzy jak się któreś dziecko utopi przez brak myślenia...
było sporo czasu i funduszy by doprowadzić ten basen by rzeczywiscie służył mieszkańcom w "różnym" wieku i tym dużym i tym małym.
jak to polskie przysłowie - mądry Polak po szkodzie...?

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

A to tam teraz nabór jest??Nie wydaje mi się bo nigdzie nie ma takiej informacji. Na temat naborów do służby więziennej na stronce www.sw.gov.pl

chodzi o medycynę pracy??
od 7.00rano do 14.00 chyba codziennie

Każdy łomżyniak mile widziany :) wsparcie się przyda, bo nie gramy na swooim terenie :P

Założyłem się z kumplem o skrzynkę piwa Łomża o to że w ciągu 24 godzin zbiorę od Was 100 wpisów pod tematem. Kilka wpisów tego samego użytkownika jest liczone jako 1 wpis. Pomożecie :)

bardzo prosze

100 wpisów to sporo ale próbuj:)))))

jula90 wez opanuj swoje emocje, nie napiepszaj wulgaryzmami, bo masz jakis problem widocznie sama ze soba i zalisz sie jak tylko mozesz. Ok wyrazilas swoje opinie, dziewczyny sa brzydkie i huk twoja ocena, twoja sprawa, ktos inny napisal, ze sa ladne i juz. ile ludzi tyle opinii, jeszcze sie taki nie urodzil co by kazdemu dogodzil. Wez na wstrzymanie i juz nic nie wypisuj, bo temat o miss zrobil sie tematem o frustracjach juli90

To jeszcze ja na wszelki wypadek jakby zabraklo :)

Moj znajomy w Wawie kupił na przecenie kurtkę FIRMOWĄ Lee za 40zł. więc co Ty na to DOnald?

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

Na pogotowiu jest zawsze dyzurujacy lekarz pediatra. Ale musisz tam pojechać z dzieckiem....

dla mnie jeden bronek hehe pozdrawiam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org