Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rosjanie do Tuska: Obaliliśmy rząd Kaczyńskiego |
po francusku lepiej pisz bo ciebie zrozumieć nie mozna... puki co galerii nie ma od 10 lat... są biedronki z najtańszymi cenami w kraju, nikt się z nimi nie może równać... żadne reale, auchany, makro-nic...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rosjanie do Tuska: Obaliliśmy rząd Kaczyńskiego |
nazwy nie pamiętam...;/ swiatowidz naprawde tak okropnie?
|
|
w sobotę na tym przedstawieniu byłam z moją 4 letnią siostrą. mówiła ze jej się podobało. mi również. polecam ;)
|
|
prosze bardzo 2325017455 Czarnia slynie z goscinnosci i nie tylko,ludziiska procochlonni spirt dobry, nie wiem czy kolor bedzie odpowiadal? to nie czysta
|
|
szcebiotka nalfabetko albo pisz normalnie albo w ogole nie pisz bo az krew zalewa jak sie czyta te wyrazy z przecinkami w srodku. Tak juz wszyscy zauwazyli ze jestes we francji i ze masz tam internet. Wszyscy tez zauwazyli ze nie posiadasz polskich znakow. Jestesmy z ciebie dumni. A teraz pisz jak czlowiek albo najlepiej wcale sie nie wypowiadaj bo w wiekszosci tematow jak widze twoje wypowiedzi to uwazam ze lepiej zebys w ogole nie zabierala glosu...
|
|
A dlaczego nie zapytasz u źródła? po co na forum, skoro tu nikt nic nie wie?> mario
|
|
nalezy rozliczyc' sie z firma, i dostawcami materialow biedni mieszkancy L/omzy plakac' mi sie chce
|
|
jakies' biciooki??????????????
|
|
Bardzo fajny artykuł o całej tej sytuacji w nowym 'Newsweeku'.
|
|
reklamacja jest 5 letnia to chyba obejmie.....................
|
|
Alfaro to niestety porażka, sam już wiesz, że nie ma co kupować tam zwierząt, warunki ich utrzymania i sklep mówią same za siebie.
|
|
|
Mam nadzieję,że Ci się uda:) Trzymam kciuki.
|
|
powodzenia
|
|
Dwa lata temu robiłem luzy i wycieki w Białym u Ferenca tel. 606414644, ul. Warneńczyka 5. Do dzisiaj jest ok, tak, że nie narzekam. Zapłaciłem chyba 250, czy 300 (scorpio). Dawał ileś tam gwarancji - chyba 6 m-cy. Zadzwoń do niego, bo coś mi się przypomina że nawet nie trzeba tam jechać, tylko przez intercars, czy coś takiego można przekazać. Robił też z wyjęciem i założeniem, ale z tym - wiadomo - trzeba się umówić.
|
|
dla mnie tez jedne piwko i nie wiem czy ten zakład bedzie Ci sie opłacał:D:D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |