czwartek, 19 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kurialne alimenty....

Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem).................Przykładem tego jest - Pierre Delajn .... i to jego motto.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kurialne alimenty....

ja bylem,meble im wnosilem,bylo ok

dla mnie najlepsza cukiernia w miescie super ciasta robia a torty to brak mi slow takie zajebiste naprawde polecam!!!

laguna, mnie sie wydaje, ze jedyny klopot moze byc juz po "zatankowaniu" tuszu i wsadzeniu do drukarki, ale wszystko sie pokazuje z oprogramowania hp, krok po kroku. ja zawsze pomijam strone startowa- taka ktora potem kladzie sie na skaner ;], po to zeby rowno drukowane byly literki; ]

pozdrawiam i jak bedziesz miala problem to pisz smialo

czesc

A kto Ci każe czytać?

I Bóg zapłać Tobie jula za to, dziewczyny są naprawdę ładne, nie to co w poprzednim roku .

Niby ktora w poprzednim roku byla nieteges? Bo chyba nie MISS foto?

Nie pisz to nie bede musiał ciebie czytać

jaki bylby koszt miesiecznie?

Takos

a co ci oni zrobili popatrz co polacy wyprawiają za granicami anglia tez niechce polaków co wy nato

cięzko nie jest ale lipnie, żuciłam te studium w tamtym roku

Popieram w całej rozciągłości łomża stała się dla warszawki wiochą z mc donaldem po trasie na mazury ,ale to tylko początek jak nam zafundują obwodnicę to już nikt tu nie zajedzie bo i poco plac czerwony oglądać z mierniczym na środku ,no chyba że nasze wyśmienite kebaby ściągną tu rzeszę turystów bo na nic innego bym nie liczył .a chyba że jeszcze brzezinę jeszcze raz wybierzemy i nam bulwary w końcu zrobi to dopiero będzie szał.

Szukacie lokalu i otwarcie koniec maja-czerwiec?! Powodzenia.

Chciałbym hełm niemiecki II WŚ w dobrym stanie daje 0,7 czystej żołądkowej .

Dokładnie z gorączką to do lekarza rodzinnego, pogotowie łomżyńskie jest na piątkę, wielki ukłon w stronę ekipy , która miała dyżur w nocy z soboty na niedzielę to wspaniali ludzie pozdrawiam serdecznie

djalban,
jak na wspomnienia z dziecinstwa to pamiec' masz dobra,
co do tej karawany , -tak ci to utkne,la w pamie,ci?

jakis jełop koparką zalatwił rurę zjezdzalni jak śnieg wywozili

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Czy jest w naszym pięknym mieście jakaś sekcja damska koszykówki czy coś w tym stylu gdzie można się zapisać i pograć? Jakieś inne atrakcje sportowe, oprócz basenu?

Mc Kebab

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

No rzeczywiście klątwę ktoś rzucił chyba na ten basen (wiadomo jakie były perypetie zanim jeszcze nawet został oddany do użytku po remoncie: problem z wykonaniem szafek, kłótnie z rodzicami, odwołanie dyrektorki). Po takim starcie nie mogło być inaczej. Teraz tylko czekać na nową pływalnię (miejmy nadzieję, że tym razem z prawdziwego zdarzenia), a tę niech w cholerę zamykają i będzie spokój przynajmniej i jeden powód mniej do wstydu dla miasta.
Kolejny feler rozwalona rura koparką - załamka. A śnieg by sobie spokojnie sam stopniał przecież chyba nikomu nie przeszkadzał leżąc z tyłu basenu!
Lepiej już mogli odśnieżyć bieżnię przy boisku coby sobie ludzie mogli pobiegać w normalny sposób.
Ale farsa!

P.S.
Karnetów dalej nie można wykupić!!!
Basen czynny od lutego, z początkiem marca nastąpiła zmiana cennika (m.in. korzystniejsze ceny karnetów, bo to co wcześniej proponowali to był żart chyba jakiś) i co mamy w tej chwili - nic.
Biorąc pod uwagę sposób w jaki ta "pływalnia" funkcjonuje, absolutnie nie do przyjęcia jest poziom cen, które sobie życzą.
Już może czas na jakieś wnioski (panie dyr MOSiR, panie prezydencie i cała świta nadworna) po prawie dwóch miesiącach (kompromitującego) działania

Rozpacz

może ktos wie jaka to grupa mieszkańcow konkretnie stara sie zablokować budowe galeri Veneda i zlożyla sprawe do WSA w Biłaymstoku. KTO TO JEST I DLACZEGO TO ROBI?

Treść jest ukryta

może wie ktoś gdzie mogę sprzedać stare banknoty z roku 1982-1988

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

W waszej grupie są ludzie, którzy starają się wstrzymać inwestycje i rozwój miasta.

Może w końcu pojawi się jakiś wybór i konkurencja. nie będzie trzeba jeździć do Białegostoku lub Warszawy na zakupy...

Korki? Łomża to miasto - na wioskach nie ma korków.

Sklepy osiedlowe? mam płacić drożej żeby właściciele więcej zarobili?
biegać od sklepiku do sklepiku żeby zrobić zakupy ????

Łomża jest znana z tego, że jest tu McDonald po trasie na mazury.
Ostatnio trochę tez słychać o uchodźcach.

Zabijcie dziurę dechami i patrzcie jak młodzi wyjeżdżają!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org