środa, 18 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
I tak dalej, i tak dalej... - Sesja Rady Miejskiej w Łomży

ja caly czas czekam :):):)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: I tak dalej, i tak dalej... - Sesja Rady Miejskiej w Łomży

a może je zabiłeś morderco?!

No wszystko ok ale chyba troche za ostro zaeragowales. Jak Ty byles chamski to i ona bo kazdy ma swoja cierpliwosc. I to nie jej wina ze okulista nie ma dyzurow.
Ja mialam ten sam problem. Kiedys wbil mi sie w oko opilek metalu. Nie od razu zaczelo bolec. Ale jak juz zaczelo to tragedia... i cale oko czerwone. Poszlam na pogotowie byl juz wieczor. I pielegniarka powiedziala ze nie ma okulisty bo nie maja dyzurow. Zaproponowala interniste ale wolalam nie ryzykowac i w ostatecznosci zaczekac do jutra (bo byla niedziela).
Zadzwonilam do okulistki przyjmujace prywatnie i mimo ze byla niedziela to mnie przyjela:)

lomzanin

ja jestem zaaaa
prawda chińczyk na Giełczyńskiej ma Bardzo dobre żarcie ale wyglądem to on nie szaleje ja juz nie mówie o jakiś wypasach ale tylko o podstawach a jak Cię widzą tak cię piszą ..
Fajnie by było iśc sobie na obiadek do takiej restauracji tylko znając życie ceny będa na początku małe ale potem jak wszędzie będą większe .... aa to odpycha klientów ...

ten pseudo biznesmen prowadził wcześniej z miernym skutkiem burdel więc poziom jego zmysłu estetyki mnie nie dziwi ale że miasto pozwala na budowanie takich drewnianych budek pod nosami mieszkańców w roku wyborczym to gratuluje wyczucia

Olaf_88 wiemy już że Jesteś Ped*łem ;-)

wa-wa
i wpadnij na pa,czki na nowym s'wiecie
prawda ze smaczne............?
a jedz i zygaj draniu

Treść jest ukryta

@Benny: Nic jeszcze nie poradziłem. Z przelotowymi taki jest problem, ze moze miejsc nie byc, ale jak nic sie nie znajdzie bede probowal go lapac.

Zależy jeszcze jaka gorączka, kiedy i u kogo :). Do mnie na przykład przyjechali tym małym ambulansem (jak karawan wygląda :) ). Ale miałem 5 lat, był środek nocy a ja leżałem z gorączką podchodzącą pod 42 stopnie. Więc ludzie nie bulwersujcie się tylko dopytajcie dokładniej o okoliczności :D.

to nie jest pytanie retoryczne tylko takiego słowa jak uchodziec nie ma w słowniku języka polskiego więc może zdradzisz nam znaczenie tego słowa?

Do końca czerwca a godz.w grupie wychodzi około 15zł .Ale są też zajęcia indywidualne

https://ssl.allegro.pl/item944259093_helm_m42.html

Dzięki madziusmadzius za udzielenie informacji ;]
Teraz wiem co mam robic..
Nie wiesz może ile tak mniej więcej się czeka pewnie dobre kilka lat..

lomzanin

Ja także chętnie przygarnę tego typu rzeczy. Za stany mintowe to nawet Ballantines'a odpalam!

Nie ma głupich. Czasy, gdy militarkę zbierało się za friko po wioskach minęły 5 lat temu.

nie znam tego przedstawienia : )
ale, moja jedynaczka chodzi, do teatru (wlasciwie na kursy)troche, strachliwa ale potem sie czieszy
mowi mi zawsze ze niby jest trema
podpowiadam jej wtedy ze to jest najlepsze,

ja uważam że zarówno w tej placówce jak i w każdym innym zawodzie, nie masz ochoty pracować to się zwolnij ktoś inny chętnie przyjdzie na twoje miejsce.Nie rozumiem ludzi którzy wyładowują na innych swój zły humor bądź jakieś inne problemy a w przypadku szpitala chyba tak jest.

to sa strare banknoty????

lomzanin

Treść jest ukryta

lekarz orzecznik,ciekaw jestem kogo on wyleczyl jako lekarz,chociaz cuda sie zdarzaly ze lekaz orzecznik odmówil przyznania renty facetowi co stracil noge w wypadku,orzecznik napisal ze rokuje nadzieje na calkowite wyleczenie,pewnie gosciowi noga odrosnie.spóżnij sie ze skladka 2 dni a komornika zaraz wysylaja,a od zus uzyskac zasiłek chorobowy ,trzeba czekac dlugo i namiętnie kilka miesięcy

lomzanin

trzeba nabrać np. mnie na poważną sumę,lepiej jakiś bank i Areszt Śledczy w Białymstoku lub w Ostrołęce/bliżej/masz na pewniaka.A poważnie :to trzeba trochę ponosić teczkę, bo muskuły potrzebne na budowie,lub do wyrzucania gnoju.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org