Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Typ węgorza |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Typ węgorza |
***** ty lamusie ****** nie smiej nawet wspomniec o mojej rodzinie rozumiesz?? smieciu niebedziesz sie tak smial
|
|
ciebie mam za debila nikogo wiecej tu a co ty tak piszesz by podburzyc przeciwko mnie innych to ty z nich debili robisz myslisz ze sa tak glupi ze nierozkmina twoich zamiarow i mowie ci po raz ostatni nie wspominaj o mojej rodzinie
|
|
Wyluzuj,jak byś chciała wiedzieć to żadnej twojej rodziny nie obraziłem ani nie napisałem czegoś niestosownego,już tak się nie bulwersuj,w tym wieku takie nerwy mieć to nie wiem co będzie potem :D. Wiem że możesz być zła za to: "jula90 weź skończ dziewczyno żałosna jesteś,nawet po nietrzezwemu nie chce mi sie ciebie czytać" z jednej strony cię rozumiem,ale wyskoczyłaś jak mała zbulwersowana dziewczynka.Jeśli cię to tak uraziło to przepraszam.Byłem pod wpływem bo normalnie to zwróciłbym ci uwagę że głupoty piszesz,a dziewczyny z ekonoma są ładne i zawsze o tym wiedziałem choć tam się nie uczyłem,na tych wyborach miss także niczego sobie,są ładne ale nie najładniejsze,kiedyś może zrozumiesz że nic nigdy idealne nie jest nawet wtedy kiedy powinno tak być.Skoro według ciebie są brzydkie to zastanawiam się jaka ty jesteś,bo jeśli ładniejsza to jeszcze w jakimś sensie cię zrozumiem,ale jeżeli nie to lepiej się powstrzymuj od wypowiedzi.Przebolej w ciszy to że pod tym względem jesteś gorsza,ale pociesz się chociaż tym że możesz w sobie mieć coś lepszego niż one. Ps. Nie wiem gdzie ale chyba tu na forum przeczytałem coś co mi się spodobało a między innymi to: "Nie próbuj świni uczyć śpiewać,nie dość, że swój czas zmarnujesz to i świnię zdenerwujesz" Jeszcze raz sorry że cię zdenerwowałem i mam prośbę żebyś się uspokoiła.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Za dwie żołądkowe to mogę wam z blachy wyklepać nowy :D Wiecie ile taki Stahlhelm kosztuje ?? :D
|
|
'' Ci, którzy zdecydują się na mieszkanie poza ośrodkiem, często mają problem z wynajęciem mieszkania. Kiedy mówią, że są obcokrajowcami, oferty okazują się być nieaktualne. Czasem uchodźcy słyszą, że są terrorystami i nikt nie wynajmie im mieszkania. Obawy znikają dopiero przy zapłacie za dłuższy okres z góry, albo po kilku miesiącach bez jakichkolwiek problemów. '' Ciekawe z kad oni maja pieniadze na zaplate z gory na kilka miesiecy
|
|
zapowiada się, już sprzedają powoli te domy w surowym stanie z działkami co to na kredyt 300 - 400 tyś. zostały budowane . Żadna przyjemnośc pensję wydawać na horrendalne odsetki do kredytu przez najbliższe 20 lat. I wszystko stoi w miejscu póki co. Spółdzielnie zeszły z cen po 3600 za m2 bo i mieszkania stoją puste. Jest lepiej, i będzie jeszcze lepiej.
|
|
ten duzy os'rodek ludzkich wypocin nie dziala, a pielegniarki tylko na plotki chodza, i szmaty na sobie okiem zdzieraja,
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |