Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prawdziwy Polak patriota zrezygnował:) |
Jesteśmy wszędzie:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prawdziwy Polak patriota zrezygnował:) |
wow
|
|
Dzięki za szybkie odpowiedzi, cosiek30 możesz podać nazwę tego gabinetu?
|
|
jesli masz pieniadze to polecam wieksze miasto kierunki techniczne- jesli oczywiscie mat-fiz jest ok:) jesli nie to polecam lomze tylko nie janskie i agrobiznesy tylko panstwowa szkole- chocby pielegniarstwo czy kosmetologia przeciez mozna na tym zarobic prywatnie Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
technic66 - jakby to nie był problem, to i ja bym chętnie przejrzał ten regulamin. wysłałbyś mi na mail, który mam w profilu ?
|
|
"soul" ma urodziny ;) Zaprasza wwszystkich z forum dlatego chce 40butelek :)
|
|
Czy to prawda, czy nie, nie wiem. Ale fakt przydało by się coś takiego zrobić...
|
|
Pewnie powstanie dopiero koniec maj czerwca w tej chwili szukamy odpowiedniego dla maluchów lokalu Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
no tak trudno się dziwić , co niektórzy to by ze świniami jedli byleby było smaczne. Łomża to miasto i niech wieś wsi z niego nie robi. Jak kto ma ochotę na chatke to niech pojedzie sobie 30 km dalej od miasta do mamusi i tatusia i tam sobie chatki podziwia. Tu chyba jakies zasady panują gównianej szopy w centrum miasta nikt nie będzie podziwiał.
|
|
Dzięki za odpowiedź. Wreszcie może będzie spokój. Mam nadzieje, że ci co zostaną nie będą "nadrabiać" za tych co wyjadą z Łomży
|
|
Miejscowość Suchonie k.Białegostoku,tam specjalizują się w maglownicach i kolumnach kierownicy,w różnych innych warsztatach robią to sporadycznie. Doskonałe warsztaty są też w Łodzi i Poznaniu ,ale to kawał drogi. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
mi to trochę szkoda ich:(
|
|
Czy ktoś korzystał z usług firmy, która zajmuje się chromowaniem? Potrzebuję odnowić widelec rowerowy, ale wolę, żeby pozostał w oryginalnym ubarwieniu. Klasyczna szosówka i ładniej jej tak, jak ją z francuskiej fabryki wypuścili. Są firmy w Białymstoku. Jest firma z Zambrowie. Macie jakieś doświadczenie w tej dziedzinie. Którą polecacie? Dzięki.
|
|
skończta z tymi kebabami !!!!!!!!!! "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
tak technic dostalem regulamin ten mail ktory mam w profilu jest nieaktualny korzystam w innego zmienilem nick bo na starym mi sie cos rozwalilo. a jaki bylby wtepny koszt wpisowego? tak mniej wiecej
|
|
Najwyrazniej chetnych nie brakuje skoro sie tak cenia ;]
|
|
Łomża z Kebabow slynie...
|
|
Jak myślicie czy wezwania do gorączki i wszystko boli powinny być obsługiwane przez Pogotowie Ratunkowe.......Co sądzicie o pracy ŁOMŻYŃSKIEGO POGOTOWIA..?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |