środa, 18 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
KGHM

Treść jest ukryta

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: KGHM

Autor: zgred69 (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 15-03-10 09:58

nikt w tym miwście nie wie co to jest kino domowe??i nikt nie potrafi odpowiedzieć na pytanie gdzie mozna je kupic??

co to jest kino domowe to wszyscy wiedza, tylko w "tym miescie" nikt tego nie sprzedaje, wiec dlatego nikt tobie na to nie odpowiedzial, i zamiast sie unosic sam poszukaj.

Denon z Monitor Audio to chyba nie najlepsze zestawienie, choc podobno nowa seria RX nie ma tak "luznego" basu jak poprzednie RS. Sam mam glosniki Monitor Audio i gratuluje wyboru. Odpowiadajac na Twoje pytanie to watpie czy gdzies w Lomzy kupisz taki zestaw.

Treść jest ukryta

Witam :)
Chciałabym poznać Państwa opinię na temat otwarcia w Łomży "akademii dla malucha" ?

Akademia miałaby 2 grupy wiekowe (2-3, 4- i powyżej) i otwarta byłaby od wczesnego rana do późnego wieczora. Otwarte byłoby również w soboty co jest dodatkowym plusem.

Bogata oferta zajęć ( język Angielski, rytmika, zajęcia dydaktyczne,...) które, doskonałe przygotowanie dziecka do dalszej nauki.

czy zauwazyliscie ze pogorszyła sie nam woda jedzie chlorem jak domestos

wyżywienie 5 zł dziennie?
jeżeli tak, to wychodzi hmmm srednio dodatkową stówkę czyli 280-300zł/mc tak?

ja jak wyżej, doktor przyjmuje w piątki, jest w porządku

tak z wyżywieniem tyle, to są takie wstępne obliczenia mniej więcej. ceny zależne byłoby to od tego ile godzin dziecko spędzałoby w akademii.

mi pomysł sie podoba, sama bym swojego malucha zapisała.tylko na ile godzin dziennie minimalnie mozna by było zostawiac na pocztku na 2-3 takze?czy to dotyczy akademi przeczkolaka reklamowanej na stronie 4 łomza,czy to to samo jest?

http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=21379

Brzydki kolor jak dla mnie,spójrz na przedni fotel,gałka skrzyni biegów wygląda jak by była zmieniana,z kierownicą mogło być tak że był na niej futerał czy jak to tam się zwie,albo coś innego kombinowane,przebieg może być realny albo i nie np.coś koło 300k.Ogólnie to takie moje domysły niewiadomo jak prawdziwe także nie ma co się za bardzo sugerować tym bardziej że nie jestem tam jakimś wielkim znawcą.Mój drugi domysł jest taki że auto może mieć realny przebieg z tym że użytkowane w mieście bardzo intensywnie,akurat ten fotel kierowcy pasuje do takiej wersji,a co za tym idzie silnik może być już dość wysłużony nawet przy takim przebiegu.Wolałbym aby auto z takim silnikiem miało te 300k albo i troszkę więcej ale żebym miał pewność że było eksploatowane bardziej w trasach na dłuższych odcinkach,a z taki golf wiadomo że auto bardziej do miasta,co innego jak byś szukał jakieś audi a4 lub a6 do tego w kombi.TDI jest świetne ale jeśli chodzi o pokonywanie większych odcinków w mieście lub trasie a nie na zasadzie głównie miasta i pokonywaniu bardzo krótkich odcinków i częstych na zasadzie 3 lub 4km w jedną stronę po 3 razy na dzień,czyli 6 odpaleń auta w ciągu dnia,po 3 czy 4km silnik się nie zagrzeje a dla turbiny jest to uciążliwe,także uważam że kwestią jest jak auto było eksploatowane bo czy przebieg miałby 100k to będzie nie dobrze dla silnika (z tym że inne elementy będą mniej zużyte) a czy 300k też nie dobrze. TDI to duża zagadka przy której sam bym się gubił,to nie jest zakup zwykłego benzyniaka 1.6 którego łatwo zinterpretować i przewidzieć.

na bawełnie jest hurtownia, podobno tam jest taniocha...eurocrasch sie nazywa, wódeczka tania

A może w ogóle pędzlem? :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org