Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Młodzi Łomżyniacy pamiętają o Bohaterach |
okleja ja reklamami i bedzie ok.jak wszystko w naszym miescie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Młodzi Łomżyniacy pamiętają o Bohaterach |
czytałam już tą petycję, trochę przykro że tak nie troszczą się o łomżyniaków którzy mieszkają tu od urodzenia. kaligulik, a co po 10-tym? zęby w ścianę?a utrzymanie rodziny?
|
|
15 tys to nie dużo [ w porównaniu do 180tyś za mieszkanie] Jak byś wziął kredyt 12 lat temu to już byś miał spłaconą połowę lub całośc zależy jaki kredyt i na ile ... Moim zdaniem można się starac przynajmniej miec jakos nadzieje , pisac podania , wzywac komisję no chodzic i zawracac im du** to MMoooożżżżeeee się coś zdziała ........ Trzeba miec jakoś nadzieję ... lelumel
|
|
a NO TO CHYBA , ŻE HEHE ;] tylko jak juz lubisz brac udział to chociaz nie pisz takich głupot tylko staraj się wypowiedziec ciekawie rudy błazen z druhem
|
|
Autor: chinczk01 (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 05-03-10 07:55 odpowiedzi - lokla nie bedzie znajdował się w drewnianym budynku na przeciwko małpiego gaju - sushi bedzie serwowane z najlepszych produktów - co do kebaba niestety nie bedzie tam serwowany bo chyba mamy juz dosc duza szanase wyboru w inych barach - jeszcze raz dodaje dla tych osob ktore lubia pieski to musza jechac do chin bo w naszym lokalu nie bedzie nic zwiazanego z czworonogami - przedstawimy wam promocje na otwarcie lada dzien - wynos dan do domu klienta bedzie i odrazu zaznaczam ze na terenie lomzy bedzie kosztował ok 2 zł lub bedzie za darmo zalezyto od wielkości zamowienia konsumenta - mysle ze ludzie ktorzy tak wypowiadaja sie na temat tych piesków to ich zachowanie nie jest takie podziwiane przez reszte osob na forum - ja pytam tylko o wasze oczekiwania a nie o to czy zamkne to czy po pol roku - nie pierwszy raz zajmuje sie gastronomia pare barów w łomzy zostało otworzone z moja pomoca no i jak narazie maja najlepsza renome w łomży - a jeszcze jedno mam prosbe do osob na forum ci ktorzy pisza bo pisza to niech lepije za przeproszeniem głupot nie pisza bo chyba nie rozumieja tematu ale to tak na boku - a jeszce jednoci ktorzy wieza w te pieski i niestety beda rozczarowani to napewno zapewnie wam jakos promocje w barze zebyscie sie przekonali czy zostanie to zamkniete po pol roku No to czekamy na wyjasnienie panie byznesmenie. Jeżeli współczesna pisze, że tam będzie chinczyk na legionów w budce drewnianej: http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100314/REG20/640913912 to znaczy, że albo nas wszystkich oszukałeś, albo w łomży będą DWA chińczyki. Może wyjasnisz? Bo jeżeli to Ty tam budujesz, to sorry, ale nie zjem czegoś od kogoś kto mija się z prawdą!!!!! DiDi
|
|
Spółdzielnia tylko w razie postawienia na dachu robić może problemy. Z reguły na własnym balkonie wysięgnik nikomu nie przeszkadza.... --------------------------------------------------------
|
|
Pewnie na prywatnej działce stawiają, a to robi różnicę...
|
|
wiem ja tam wszystko podawalem unich oni wiedza ze to moje ale ten koles zmienil email!! a jak zmienil by tylko haslo to sam bym odzyskal!!
|
|
interesuja,ce masz wiadomosci co prawda do Lomzy wpadam bardzo rzadko : ) ale wtedy chetnie, nawet bardzo chetnie wypijam jedno nawet dwa czasami i w lokalu bo przeciez trzeba sie pokazac' w chin'wzykach serwuja w menu jako dodatek gratis, menu za 25 zlotas'nyh
|
|
Udostepniam wam troche bitow, na ktorych mozecie nagrywac kawalki... troche ich jest.. wiec bedzie z czego wybierac. http://uploading.com/files/d3b33e61/Bity.rar/
|
|
Gdzie policja i prokuratura zostało złamane prawo z art.148 kk.
|
|
przemarzły...
|
|
w łomży nie ma chirurgii dziecięcej, jeśli potrzebujesz jakiegos chirurga to wybierz sie do tego osrodka JANTAR przy Ambroziaku, tam jest chirurg, który robi zabiegi dzieciom ale najpierw prywatnie trzeba isc a potem on zrobi zabieg (jeszcze zalezy jaki to zabieg) oczywiscie platnie u nas w szpitalu
|
|
Tak chodzi mi tez o ogólną opinie czy te auta są awaryjne przy dużej eksploatacji?? około 30k rocznie. ;)
|
|
|
u nas w szpitalu różne rzeczy sie dzieją, kiedyś byłam z bratem co miał złamany nos i mielismy przeswietlenie na cito to czekalismy ze 2 godziny, wszyscy ludzie którzy byli za nami juz poszli i pani w okienku powiedziala ze skoro jeszcze nie ma to widocznie nie wywołali jeszcze. ostatnio bedac w szpitalu szlam na oddzial i pani mowi zebym zalozyla ochronne kapcie, powiedzialam jej ze kapcie juz nie sa wymagane w zadnym szpitalu bo sa nie sterylne i jest juz na to jakas ustawa.
|
|
Jeśli nie przeszkadza to może niech pod ratuszem postawia mniejszą budowlę też drewnianą taką 1X1 m jak to się nazywa....? a latryna.
|
|
ze zmienil ten ktos email to i tak bywa ale oni maja zapisany adres jaki byl podany przy rejestracji a Ty na Swojej poczcie masz list z linkiem aktywacyjnym wiec w czymn porblem niech przekeruja na Twoj adres a jego niech zablokuja!! i bedzie git!!
|
|
wiem ze w LOMZY nie ma chirurga dziecieego wiec prosze o jakies namiary gdzie i jaki
|
|
Tak no i zależy w jakim stanie znajdę auto dla siebie. Przeszłość chyba jest najważniejsza. A jak poznać padającą turbinę?? Czy ona ma gwizdać?? Czy to jest objaw jej kresu??
|
|
Dokładnie się na tym nie znam ale jeśli silnik dobrze pracuje a podczas jazdy auto ma odpowiedniego kopa i reakcję na gaz to na starcie może wydać się ok,lepiej też jest zajrzeć i okiem luknąć czy nie jest zapocona i usmarkana,no ale tak czy siak sprawniejsze oko mechanika będzie dokładniejsze w obadaniu.Trzeba wziąć pod uwagę też to że w środek turbiny nikt nie zajrzy i też niewiadomo jakie mogą być kwiatki.
|
|
a jak on się nazywa???????
|
|
Radzę postarać się o skierowanie i pojechać do Białegostoku. Poradnia chirurgi dziecięcej na ul. Wołodyjowskiego. Tam zbadają twojego Szkraba i jeżeli będzie to konieczne dostaniesz skierowanie na zabieg. Szpital chirurgi dziecięcej w tym samym budynku. Ja polecam takie rozwiązanie, oboje z synkiem jesteśmy zadowoleni. Pozdrawiam i życzę zdrowia.
|
|
dobra powiem i to niech zobacza co da sie zrobic!!
|
|
po potrzebny mi ten profil poniewaz wkladalem tam swoje pieniadze wiec powinniscie rozumiec ze chce odzyskac
|
|
Jeździłem SDI padło straszne z górki idzie;P ale jak się zapakuje jeszcze pare osób w auto dętka straszna;/ warczy jak szalony a nie jedzie
|
|
Warszawa ul. Marszałkowska 24 - Dziecięcy Szpitak Kliniczny. Tamtejsi lekarze naprawdę wiedzą co czynią :). Należy wziąć skierowanie od lekarza rodzinnego do poradni chirurgicznej, a następnie zarejestrować się telefonicznie - mogą być odległe terminy, ale naprawdę polecam. Tel. na cetralę 22/522-73-33 Pozdrawiam
|
|
jestem szczurkiemmatrix587 napisał(a):
|
|
najlepiej, to te malutkie buteleczki poustawiasz sobie w segmencie, i jak znalazl na potrzeby prywatne reke wycia,gniesz i jest na export tez dobre
|
|
nie ma jak ciasta domowe od mamusi, reszta się nie umywa
|
|
haha wes mnie nierozpierdalaj czlowieku a to ze czytasz to juz twoj problem ktos cie do tego zmusza?? hahaha
|
|
Autor: marta50 (---.elomza.pl) Data: 19-09-08 23:50 Nie wrzucaj wszystkich do jednego worka. A może jaka płaca taka praca? zartujesz czy poprostu leniwa jestes? jak komus placa (i praca) nie odpowiada to zawsza moze sie przeniesc do mc donald hamburgery smazyc i zadnej odpowiedzialnosci, cieplo, darmowe posilki, a skoro sie ktos decyduje pracowac za jakies tam pieniadze to niech wykonuje swoja prace na sto procent.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
nazywa sie chyba Uslugi Blacharsko-Lakiernicze ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Nom domyślam się,szukaj jakiegoś 110 konnego TDI,albo 90,jak wolisz,90 koni w znajomego audi a6 kombi wmiare sobie radzi,puki się nie przejechałem myślałem że będzie gorzej.
|
|
To gdzie te wesele będzie? :D
|
|
Ogolnie zwykly czerwony 3-drzwiowy Golf malo praktyczny :) Szału nie ma ;) ale kto co lubi ;) lelumel
|
|
W sobote 13,03,2010 obo restauracji KORONA znaleziono kluczyk do opla, prawdopodobnie corsa C lub Combo, wiadomość w Firmie FOTA S.A. Piłsudskiego 127
|
|
prosze, nie prowadźcie tej dyskusji .... o_O
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |