Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kolejny pokazał prawdziwą twarz:):) |
daruj sobie. szkoda kasy i czasu. bez obrazy ale to ochronka a nie szkola- zobacz co po niej mozesz robic? gdzie pracowac? i za ile. bo do biedronki nie trzeba studium miec
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kolejny pokazał prawdziwą twarz:):) |
zapisanie sie na RdV, nalezy zadzwonic' pod 0522117O sekretareczka wla,cza sie sama i daje Ci date,
|
|
ta szkoła jest za darmo z tego co się orientuje chyba że kierunek fryzjerstwo a mnie to nie interesuje ... a może ktoś wie jakie są kursy ile kosztują ? i ile trwają ?? np. kurs komputerowy?? i co sądzicie o technik rachunkowości?? technik administracji?? lub technik prac biurowych lecz tego jeszcze nie ma w ŁOMŻY wiem jedno że będą nowe kierunki , kazali się dowiedziec po 15 kwietnia ![]()
|
|
wypieki ok jak są świeże, ale potrafią stare ciasto wcisnąć i raz zdarzyło się spleśniałe, pani sprzedająca przepraszała że nie zauważyła, tylko że pleśń nie tworzy się jednego dnia a przez kilka
|
|
no widzisz tak jest juz u nas ! ja zlozylem podanie 12 lat temu tylko nie w lomzy i do tej pory nikt sie nie odezwal i tez z zona planujemy kiedys wziasc kredyt inaczej sie nie da !!! pozdrawiam
|
|
Aaa i jeszcze jedno . Może coś wiecie?? Słyszałam o czymś takim jak spłacenie zadłużenia kogoś , czyli jak jakiś człowieczek ma zadłużenie za mieszkanie , nie opłacał przez 5 lat i mu trochę narosło do zapłaty i ma dostac eksmisje lub zgłasza że nie jest w stanie utrzymywac tego mieszkania , słyszałam że można spłacic te zadłużenie i dostaje się po nim mieszkanie ... wiecie coś na ten temat???????
|
|
od nowego roku mają byc jakieś nowe kierunki, np.architekt wnętrz, można się dowiedziec dopiero w czerwcu czegoś więcej.jeżeli chodzi o kursy to np księgowośc to 90 godz za ok 1000 zł.rachunkowośc też pewnie ok 1000zł.zadzwoń do nich albo napisz maila i będziesz wiedziała.
|
|
ta koszmarna chata budowana przy ulicy Legionów świadczy o niczym innym tylko poziomie estetycznym mieszkańców naszego miasta. Dziwię , się władzom miasta i to bardzo ,że pozwalają na budowanie takiego obrzydlistwa w centrum miasta. Jezeli ktoś chce inwestowac to prosze bardzo ale w cos ładnego . Dla mnie jest to sprawa do prokuratora , nie można z miasta robic wsi. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
gosik ty moja biedo zaprosze Cie do siebie i Ci ytlumacze
|
|
pelno potem sznurkow po ka,tach walaja, sie takie, czasami nogi az sie pla,cza, wpchajcie sie z tym
|
|
hehe technik rachunkowosci:d technik administracji technik architektury wnetrz:D powodzenia w szukaniu pracy:) pamietajcie tylko 40 osob rejestruja na dzien bo komputery maja:) "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
szczebiotka chyba pomyliłeś/aś tematy!!
|
|
zobacz w Polmarze, obok dawnego pod łosiem.
|
|
zgadzam się z jankeson. to nie jest ten prawdziwy bin laden tylko marna jego kopia.
|
|
tak zabiłem i zjedlem 2 neonki, 3 gupiki, 2 glonojady, i 3 mieczyki!!!! zastanów sie co piszesz-bo wyraznie napisalem,ze zdechly mi ryby tylko z tego sklepu a z innego zyja!!!!!
|
|
jestem karalny nie zostanę cieciem :(
|
|
schabowe
|
|
podzielam TWOJ wybor ryb BEZ SLOW......... pozna je podziwiac'
|
|
obrzydlistwo , obrzydlistwo. Jest to przykład traktowania nas mieszkańców. Jak można pzowolic na pobudowanie takiego szkaradztwa w centrum miasta. Veneda Wam przeszkadzała ale psia buda w centrum iasta udająca restauracje to nei będzie przeszkadzać. Dalczego facet nie zainwestuje i nie pobuduje czegoś co będzie tam pasować , czegoś na poziomie.
|
|
Czy zna ktoś dobrego gastrologa? Prawdopodobnie w Białymstoku jest jakiś ale nie znam nazwiska. Jeśli ktoś coś wie, bardzo proszę o odpowiedź, bo w Łomży nie potrafią mi pomóc.
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |