Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
List do szefa tego kraju |
hej co sądzicie o studium zaocznym ,Żak" w omzy , ciężko tam ?? i jakie kierunki polecacie ??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: List do szefa tego kraju |
to lipa .... to tylko brać kredyt i nie czekac na łaskę od miasta . Tylko jedno mnie denerwuje np . u mnie w klatce dostał mieszkanie "żul" który nawet tego nie doceni ... a porządny człowiek który chce założyć rodzinę lub już ją ma a nie ma gdzie mieszkać... Co się dzieje na tym świecie ... ![]()
|
|
jak zdrapiesz ples'n' albo Ci zdrapia, to ni vidu niz slychu
|
|
jak dla mnie to nie mam nic do tych uchodzców.mogą sobie dalej siedziec.tylko ja bym chciała żeby miasto pomagało też łomżyniakom.ja mieszkam kątem u rodziców, sama wychowuję córkę, straciłam pracę bo nie byłam zbyt dyspozycyjna itd.wiadomo ile wynosi zasiłek dla bezrobotnych i jeszcze dochodzi opłata za przedszkole.a oni siedzą, nie pracują bo nie chce im się języka nauczyc.mają zapewnione mieszkanie,pieniądze od miasta,chyba ponad 3000zł na 4-osobową rodzinę. a o łomżyniaków tak się nie troszczą,choc niektórzy ledwo wiążą koniec z końcem i zastanawiają się jak tu przeżyc do 10-tego.
|
|
a co to jest ??
|
|
Media Expercie możesz sprawdzić
|