piątek, 07 marca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czy w centrum sztuk walki ...

Ja pitole, co wy niby chcecie z nim zrobić ?

Ktoś tam nawoływał do wjazdu na chatę temu gościowi i wytłumaczenia mu pewnych spraw ręcznie. W razie czego to TY pierwszy miałbyś ciepło, zapewnioną wizytę kryminalnych czy kogoś tam jeszcze z komendy a nie koleżka, który odważyłby się iść na Prusa...

Prawda jest taka, że póki gość nie grozi komuś przez CB (groźby karalne itp.) a tylko się wygłupia (pod wpływem % lub na trzeźwo) jest BEZKARNY i nic nie można mu zrobić...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czy w centrum sztuk walki ...

Myślę że nie do końca tak jest. Moja znajoma dostała mieszkanie w nowym bloku "komunalnym" nie wiem ile czekała ale na pewno nie 15 lat. Wiem , że trzeba miec pewne wymogi . Niech się wypowie osoba która dostała takie mieszkanie . Na jakich to zasadach ile trzeba wpłacic ???
czekam na odpowiedzi
Pozdrawiam ;)

Barney

Re: Czy w centrum sztuk walki ...

ja nie jestem z 100% pewny ze teraz tak jest ale ja juz mieszkam 12lat na stancji i pewnie predko nie bede mial swojego mieszkania chyba ze w totka wygram hehe a i jeszce jedno chcialem kiedys kupic mieszkanie w lomzy m3 tez mialem taka znajoma co mi pomogal troche te mieszkanie juz stalo z5lat albo i lepiej ja chcialem zaplacic za nie to nyla kwota zadluzenia z 15tys cos kolo tego to mi powiedzieli ze nie moge odkupic tego mieszkania bo w pierwszej kolejnosci sa osoby ktore stacily mieszkanie w pozarze czyli dla pogorzelcow tak wiec i tak jest przesrane i tak ja sobie tego nie wymyslam a szczebiotka jak wie lepiej to niech sie wypowie !!!!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org