Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gabinet cieni PiS |
Ile kosztuje jeden zabieg?a ile trzrba wykonac zeby uzyskac efekty?chodzi o przebarwienia na twarzy.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gabinet cieni PiS |
Pan dyrektor długo nie pobędzie, w listopadzie wybory i czas na zmianę gospodarza w ratuszu. Znów powróci na łono bezrobocia.....Z resztą taki z niego dyrektor, jak i nauczyciel jakim był swego czasu w Sp 1 od....uśmiejecie się od techniki. Pracy techniki i budowy karmików, te udawały mu się, choć tylko te.
|
|
Ciasta jeszcze dwa lata temu były o niebo lepsze, teraz w zasadzie są dobre ale to nie to co było!!! Obsługa na Wyszyńskiego, czy w każdej innej cukierni bardzo dobra. Zajeżdżam do tej pani na Wyszyńskiego bo jest sympatyczna i kojarzę że pracowała kiedyś na składowskiej.
|
|
Nawiążę kontakt z osobami dojżdzajacymi do pracy do Ostrołeki zŁomzy.Kontakt :kamalegro2@o2.pl
|
|
ale wcześniej nic mi takiego nie wyskakiwało i komputer chodził poprawnie a teraz nagle żeby coś przeczytac to musze pół godziny czekac
|
|
ahahha, Łomżynianka 2 :D w sumie do Dmowskiego pasuje :D
|
|
dojazd bardzo latwy
|
|
To jest mapa historycznego mazowsza. ![]()
|
|
a pozniej najlepiej i najwygodniej kupowac w sklepach z renoma, typu Optiva.pl
|
|
Czy ktoś z was pracował/pracuje w Iconn Customer Service jako konsultant? Napiszcie prosze jak tam jest.
|
|
SZCZEBIOTKA o co Ci chodzi piszesz jakieś głupoty wogule nie na temat...jak masz coś dopowiedzenia lub masz jakieś inne nieznane nam tu wszystkim informacje to je napisz a nie takie bezsensowne wypowiedzi! Pewnie masz z 10 lat .... no tak to wszystko wyjaśnia....!!!! "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
dokladnie trzeba chodzic chodzic i jeszcze raz chodzic i zawracac i du.....e moze akurat sie uda trzba byc dobrej mysli !!!!!!!!!!!!!!
|
|
MAM PYTANIE . GDZIE MOGE KUPIC DOBRY UCHWYT DO ANTENY SATELITARNEJ .
|
|
jakies 2 tygodnie temu kupiłam w tym sklepie 10 rybek i wszystkie mi zdechly!!!!! nejprawdopodobniej rybki były jakies chore bo z innych sklepów zoologicznych wszytkie mi zyja normalnie i plywaja. Sprzedawca powiedzial,ze te rybki ktos sprzedal do tego sklepu ( prywatna osoba)!!!! nie polecam robienia tam zakupów!!!!!
|
|
ja wiem ale nie powiem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |